[ad_1]
در طول ماه مبارک رمضان، اینکه از چه مواد غذایی به موقع سحر و یا قبل از سپیده دم استفاده می نماییم، فوق العاده مهم است .ما در اینجا مواد غذایی را که می بایست از خوردن آنها اجتناب نمایید و یا اینکه می بایست آنها را زیادتر استفاده نمایید را برایتان آورده ایم.
خرما میوه ای کوچک است که شامل قند، فیبر و مواد مقوی بوده و به دلیل انرژی بسیاری که دارد استفاده آن به موقع سحر خیلی توصیه شده است. حضرت محمد ( ص ) نیز فرموده اند : خرما خوبترین خوبترین ماده ی غذایی به موقع سحر است.
در مواد غذایی چون جو ، گندم ، عدس ، غلات و …کربوهیدرات های بسیاری وجود دارد که خوردن این نوع غذاها به موقع سحر سبب می گردد که شما احساس سیری زیادتری در طول روز داشته باشید.
خوردن موز و سایر میوه ها یی که غنی از کربوهیدرات های و فیبر می باشند خیلی توصیه می گردد. موز همچنین منبع خوبی از پتاسیم و سایر مواد مقوی ضروری است.
نوشیدن مقدار بسیاری آب نه تنها در طول افطار بلکه به موقع سحر سبب می گردد که آب بسیاری را در بدن ذخیره نمایید.
خوردن غذاهایی با فیبر بالا مثل غلات، حبوبات، انجیر، سبوس ، گندم سبوس دار ، سیب زمینی ، سبزیجات و تقریبا تمام میوه ها(به خصوص زردآلو و آلو ) به دلیل آنکه سبب می گردد که هضم غذا به آرامی انجام پذیرد توصیه می گردد.
از خوردن غذاهای سرخ کردنی وغذاهای چرب و سرخ شده به موقع سحراجتناب نمایید ، برای چه که خوردن این جور غذاها احساس بی حالی و شل شدن و پف کردن را به بدن می دهد و خوبتر است از غذاهای آب پز زیادتر استفاده شود.
از خوردن نوشیدنی های کافئین دار به موقع سحر اجتناب نمایید برای چه که یک ماده غذایی ادرارآور است که سبب از دست دادن سریع آب بدن شده و در آخر منجر به کم آبی بدن می گردد.
خوردن غذاهای غنی از پروتئین مثل تخم مرغ، ماست یا گوشت نیز خیلی توصیه می گردد برای چه که سبب استقامت زیادتر بدن خواهد شد.
از خوردن انواع شیرینی ها مثل کیک، بیسکویت، شکلات و …اجتناب نمایید برای چه که این مواد غذایی سبب می گردد که کربوهیدراتهای تولید شده در بدن خیلی سریع سوخت شوند.
منبع:seemorgh.com
[ad_2]
منبع : بیتوته