[ad_1]
روش آماده کردن مربای سیب ترش
مربای سیب سبز ترش :
مواد لازم برای مربا سیب:
سیب سبز | ۱ کیلو |
آب لیموترش | نصف یک لیموی بزرگ |
شکر | ۱ کیلو |
آب | ۲ پیمانه |
چوب دارچین | ۱ عدد |
اموزش مربای سیب ترش :
برای روش آماده کردن مربا سیب ترش ابتدا سیب ها را پوست بگیرید. مقداری آب را در ظرفی بریزید و نصف آب لیموترش را به آن بیافزایید. سیب ها را به شکل مکعب های کوچک برش بدهید و بلافاصله، داخل آب و لیمو بیاندازید تا رنگ آن ها سیاه نشود.
شکر را در قابلمه ای بریزید و آب را به آن بیافزایید. سپس بر روی حرارت قرار بدهید تا به جوش آید. تکه های سیب را به همراه نیمی دیگر از آب لیمو، به آب و شکر در حال جوش اضافه نموده و به زمان ده دقیقه اجازه بدهید روی حرارت متوسط، سیب ها داخل آب و شکر بجوشند.
حرارت را کم نمایید و چوب دارچین را به مربا بیافزایید. نیم ساعت دیگر به آن زمان بدهید تا مربا روی حرارت جا بیفتد.
مربای سیب و هویج :
روش پخت مربا سیب
سیب و هویج هر دو دارای مقادیر بسیاری ویتامین هستند. در میان تمامی مرباهای خوش مزه و لذیذ، مربای سیب و هویج از جمله مرباهای ویژه و متفاوت است. از این دو میوه پرخاصیت و شگفت انگیز علاوه بر آماده کردن مربا میتوان مارمالاد و اسموتی سیب آماده کردن نمود. اگر تا به حال مزه این مربا را آزمون نکرده اید، حتما آن را آماده کردن نمایید.
مواد لازم مربای سیب و هویج :
هویج | ۲ کیلو |
سیب | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۲ کیلو |
خلال بادام و پسته | ۳ قاشق غذاخوری |
هل سابیده یا کوبیده شده | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۲ لیوان |
گلاب | یک سوم پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | به مقدار کم |
روش آماده کردن مربا سیب و هویج :
برای آماده کردن مربای سیب و هویج ابتدا هویج ها را به صورت کامل بشویید و خشک نمایید، سپس آن ها را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال در بیاورید.
بعد سیب ها را به خوبی بشویید و خشک نمایید و بر حسب سلیقه خود درشت یا ریز رنده نمایید. (پیشنهاد می کنم با رنده ی درشت رنده نمایید)
هویج ها و سیب های رنده شده را درون یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
درون یک قابلمه، به صورت جداگانه آب و شکر را به میزان گفته شده با یکدیگر مخلوط نمایید، روی حرارت بگذارید تا شهد مربای شما آماده شود. سپس ظرف سیب و هویج رنده شده را در روی شعله قرار بدهید تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
سپس شهد مربا را که از قبل آماده نموده بودید، به مخلوط سیب و هویج بیافزایید. در این مرحله، برای معطر شدن مربا خوبتر است مقداری هل به آن بیافزایید و اجازه دهید مربای شما قوام بیاید.
در مرحله آخر، مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربای خود بیافزایید.
شعله را خاموش نمایید و اجازه دهید، مربا در هوای محیط خنک شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید و در یخچال نگهداشتن نمایید.
نکاتی برای آماده کردن ی مربا سیب و هویج :
بعضی از اشخاص، از به به علت خواص بی مانند آن، به صورت خرد شده یا رنده شده در این مربا استفاده می کنند تا یک مربای خوش مزه و لذیذ با خاصیت زیاد آماده کردن کنند.
در صورت تمایل، قادر هستید به جای رنده کردن سیب و هویج آن ها را ریز خرد نمایید اگر خرد کردید هویج را زودتر بگذارید بپزد زیرا سفت تر است در این صورت سیب را لازم نیست پوست بگیرید حتی قادر هستید سیب را خرد نمایید و هویج را رنده نمایید این کاملا سلیقه ای است.
برای هم زدن مربا خوبتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده نمایید. دقت نمایید قاشق شما کاملا پاکیزه باشد؛ زیرا در غیر این صورت شاید سبب کپک زدن مربا شود.
خیلی از اشخاص ترجیح می دهند، مربا را با یک نوع میوه درست کنند، اما پیشنهاد ما به شما این است که به علت خواص بی مانند سیب، این مربا را به صورت ترکیبی درست نمایید تا فایده های زیادتری داشته باشد. البته اگر به جای شکر، از شیره انگور استفاده نمایید خواص این مربا زیادتر می گردد!
مربای سیب گلاب درسته:
روش آماده کردن مربای سیب تابستانی
مربای سیب گلاب درسته یک مربای یونانی است که ظاهر زیبایی دارد و برای صبحانه عالی است.
مواد لازم برای مربای سیب گلاب درسته :
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب | ۱ کیلوگرم |
* شکر | ۳-۵ لیوان |
گلاب | یک استکان |
آب | ۳ لیوان |
* من ۳ لیوان شکر ریختم
روش آماده کردن مربا سیب گلاب به صورت درسته :
سیب ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص خالی می نماییم. با پوست در قابلمه ی لعابی می ریزیم و با آب روی سیب ها را می پوشانیم.
سپس با حرارت ملایم، سیب ها را کمی بپزید تا جائی که له نشوند و پوست آنها نترکد.
زمانی که سیب ها کمی پخته شد شکر را در آب بریزید و بگذارید تا قوام بیاید (شکر را می بایست یک جا بریزید که سریع قوام بیاید و سیب ها له نشوند).
در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه نمایید و گاز را خاموش نمایید.
در صورت تمایل زعفران آب نموده یا به مقدار کم رنگ غذا بیافزایید. و وسط سیب ها را با بادام یا گردو آذین می نماییم.
مربا سیب گلاب درسته رنگی
روش آماده کردن مربا سیب درسته با پوست :
برا اینکه بخواهید مربای سیب را به صورت درسته و بدون پوست آماده کردن نمایید، ابتدا مقداری آب داخل ظرفی بریزید و سپس مقداری آبلیمو داخل آن بریزید سیب ها را پوست بگیرید و یکی یکی داخل آن قرار بدهید تا از سیاه شدن سیب ها پیشگیری شود. پس از آن آب و شکر را به یک اندازه داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار بدهید زمانی که چند جوش خورد سیب ها را یکی یکی داخل آن قرار بدهید و اجازه بدهید سیب ها به زمان نیم ساعت روی شعله ی ملایم بپزند و شربت مربا غلیظ شود. اگر زیاد بپزید سیب ها له می شوند.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها