[ad_1]
مواد لازم :
كامكوات | ۱ كیلو گرم |
شكر | ۱ كیلو گرم |
آب پرتقال | ۲ الی ۳ لیوان |
دارچین نكوبیده | ۱ تكه |
گلاب | نصف لیوان |
روش آماده کردن :
به وسیله یك شیئ نوك تیز مثل سیخ كباب چوبی از یك سر كامكوات فرو كنید تا سیخ از سر دیگر خارج شود بعد با حركت دادن آن هسته های كامكوات را خارج كنید . وجود هسته باعث تلخی مربا می گردد در صورتی كه در آوردن هسته برایتان مشكل بود كامكوات را از وسط نصف و آنرا خارج كنید. پس از رنده ریزی برای پوست آن استفاده كرده و سطح پوست را طوری كه به پوست صدمه نرسد كمی بسایید و اطراف آن را بشویید تا پوسته ها ی اضافی شسته شود .سپس كامكوات و دارچین را در آب انداخته و بگذارید تا بجوشد آب آن نبایستی زیاد باشد هنگامی پخت شكر و آب پرتقال را اضافه كرده و به آرامی بجوشد تا زمانی كه شیشه ای شود در آخر گلاب اضافه نموده و به قدر كافی كه جوشید حرارت را خاموش كنید . و قطعه دارچینی كه در شهد است را خارج و دور بیندازید .
این مربا خیلی خوش طعم و زیبا و مجلسی میباشد و وجود آب پرتقال مزه آن را عالی میكند . اضافه كردن آب پرتقال در این مربا را از خواهرم مهوش یاد گرفتم وبه شما هم سفارش میكنم آزمون كنید .
منبع : ashpazierangin.blogfa
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها