[ad_1]
مورد استفاده : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه
مواد لازم جهت آماده کردن مارمالاد سیب جنگلى :
سیب درختی | ۱ کیلو گرم |
شکر | ۱ کیلو گرم |
آب | ۴ تا ۵ لیوان |
چوب دارچین | ۳ عدد |
هل | به میزان لازم |
کشمش و خلال بادام مقداری | به میزان لازم |
زعفران آب شده | به میزان لازم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
روش آماده کردن :
سیب ها را شسته و پوست گرفته و ریز خرد میكنیم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سیب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط می گذاریم تا آب بجوش بیاید.
سپس حرارت را ملایم و میگذاریم تا آهسته آهسته سیب پخته شود من هل و دارچین را هم پس از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آهسته آهسته دو ساعت پخته و له شود.
سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر میزنیم و هم میزنیم می بایست مرتب سر كشى كنید و یادتون باشه حرارت ملایم باشد.
در آخر هم آبلیمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سیب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سبس شیشه گرفتم و در یخچال نگه دارى میكنم. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مربا سیب )
منبع : beryooni.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها