روش پخت مربا موز

[ad_1]

 طرز تهیه ی مربا موز, درست کردن مربا موز

طرزتهیه مربای موز

 

روش آماده کردن مربا موز

مربای موز را قادر هستید در تمامی فصول سال آماده کردن نمایید. مربا موز نسبت به دیگر مرباها ماندگاری کمتری دارد. و می بایست زودتر استفاده شود. بر این اساس در اندازه های کم آماده کردن نمایید.

موز داری مواد معدنی بسیاری بوده است که طرفداران بسیاری دارد. مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و مزه است که به عنوان دسر هم قادر هستید آن را سرو نمایید. استفاده از موز در وعده ی صبحانه ی کودکان قادر هست مناسب باشد مخصوصا برای کودکانی که تمایلی به خوردن موز ندارند.

 

مربای موز:

مواد لازم برای آماده کردن ی مربای موز :

 موز۵۰۰ کیلوگرم 
 لیموترش۱ عدد 
 شکر۳۵۰ گرم 
 آبنیم لیتر 
 زعفران دمکرده در صورت تمایل۱ قاشق غذاخوری 
 پودر هل نصف قاشق چایخوری
 گلاب۱ قاشق غذاخوری 
 خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده در صورت تمایل به مقدار لازم

 

دستور پخت مربای موز :

شکر را با آب مخلوط نمایید و اجازه بدهید بجوشد تا قوام بیاید. در این حین موزها را حلقه ای خرد نمایید دقت نمایید حلقه های موز خیلی نازک و خیلی ضخیم نباشند.

آب لیموترش ها را بگیرید و صاف نمایید سپس روی موزهای حلقه شده بریزید. سعی نمایید تمام قسمت های موز به آبلیمو آغشته شود.

 

آبلیمو برای پیشگیری از تیره شدن موزها است. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را بیافزایید و اجازه بدهید خیلی کم بجوشد حدود ۲-۳ دقیقه اگر موزها نرم تر و رسیده تر بودند کمتر بجوشانید؛ یعنی به محض جوشیدن شعله را خاموش نمایید؛ اما اگر موزها سفت بودند قادر هستید به زمان ۵ دقیقه بجوشانید؛ موزها نباید له و نرم شوند. در پایان زعفران دمکرده و گلاب را بیافزایید و خیلی با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش نمایید.

 

زمانی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را بیافزایید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود. سپس داخل ظرف دردار تمیزی بریزید و در یخچال به زمان چند روز نگهداشتن نمایید.

 

ماندگاری مربای موز مثل دیگر مرباها نیست و می بایست زودتر استفاده شود.

 

مربا موز,پخت مربا موز

روش ی درست کردن مربا موز

 

نکاتی برای آماده کردن ی مربا موز :

موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.

 

 استفاده از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز است اما مزه آن را از بین می برد؛ خوبتر است استفاده نشود.

 

 در صورت تمایل قادر هستید چوب دارچین هم بیافزایید و یا گلاب و هل را حذف نموده یا هر ۳ مورد را با هم بریزید، این بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.

 

 مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شود و مربا ظاهر زشتی پیدا نماید. زیاد نیاز به هم زدن ندارد زیرا می بایست خیلی زود شعله ی زیر آن را خاموش نمایید.

 

 عجله ننماییدو اجازه بدهید شیره مربا درست قوام بیاید.

 استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا بعد از قوام آمدن قادر هست از سیاه شدن موزها پیشگیری نماید.

 

 موزها می بایست داخل شربت باشند که سیاه نشوند.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها