[ad_1]
انواع پخت مربا زردآلو
انواع روش های روش آماده کردن مربای زردآلو
دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو:
مواد لازم برای مربا زردآلو :
زردآلوی سفت | ۱ کیلو |
شکر | ۹۰۰ گرم |
گلاب (پودر هل) | نصف استکان |
زعفران آب گرفته غلیظ | یک قاشق غذاخوری |
آب | یک لیوان |
آبلیمو (جوهر لیمو) | یک قاشق سوپخوری (کمی) |
روش آماده کردن مربای زردآلو:
برای آماده کردن مربای زردآلو ابتدا می بایست شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم نمایید، قادر هستید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال نمایید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا ۲۰ دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و ۵ دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش نمایید.
دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو
روش های پخت مربا زردآلو
مواد لازم برای مربای زردآلو :
زردآلو | ۱ کیلو |
شکر | ۶۰۰ گرم |
زعفران آب نموده (در صورت تمایل) | ۱ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مربا زردآلو :
روش آماده کردن مربای زردآلو به روش دیگر: ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا نمایید و سپس به دو نیم تقسیم نمایید. شکر را روی زردآلوها بریزید و ۱ روز استراحت بدهید.
روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه بیافزایید و بجوشانید.
هنگامی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب نموده را بیافزایید و فقط ۵ دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
نکاتی برای آماده کردن مربای زردآلو:
این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.
در این مربا اگر دوست داشتید قادر هستید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده نمایید. این مواد را در مراحل آخر پخت بیافزایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها