[ad_1]
مواد لازم :
پوست پسته تازه | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
هل یا وانیل | به قدر لازم |
آبلیمو | نصف استکان |
گلاب در صورت تمایل | ۱ فنجان |
خلال پسته | ۱ فنجان |
روش آماده کردن مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می نماییم.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
بعد از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و پس از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می نماییم و پس از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مربای آلبالو )
منبع : tebyan.net
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها