روش آماده کردن مربا پوست پسته

[ad_1]

پخت مربا پوست پسته,درست کردن انواع مربا

مواد لازم :

 پوست پسته تازه ۱ کیلو
 شکر  ۱ کیلو
 هل یا وانیل به قدر لازم
 آبلیمو نصف استکان
 گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان
خلال پسته۱ فنجان


روش آماده کردن مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می نماییم.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
بعد از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و پس از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می نماییم و پس از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مربای آلبالو )

منبع : tebyan.net

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها