[ad_1]
روش آماده کردن مربا توت سیاه
مربا توت یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در جهان است که مثل انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می گردد. انواع مختلفی از مربا توت وجود دارد از جمله مربا توت سفید، مربا توت فرنگی، مربا توت سیاه، مربای چوک بری یا توت سیاه وحشی و مربا شاه توت. در این نوشته روش آماده کردن توت سیاه آموزش داده می گردد با بیتوته همراه باشید.
مواد لازم برای مربا توت سیاه :
توت سیاه | یک کاسه |
شکر | یک کاسه |
آب | یک و نیم کاسه |
روش آماده کردن مربا توت سیاه :
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به زمان ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا نمایید و داخل آب و شکر بیافزایید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش نمایید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداشتن نمایید.
نکته برای آماده کردن مربا توت سیاه :
توت نباید زیاد پخته شود.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها