[ad_1]
روش های پخت مربا آناناس
زیادتر اشخاص تصور می کنند تاریخچه تولید مربا به سالیان خیلی دور بازمی گردد در حالی که تاریخچه تولید آن چندان قدمتی هم ندارد، چون اصلا شکر که یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده مرباست، ماده ای خیلی قدیمی محسوب نمی شود.
در این نوشته قصد داریم روش آماده کردن مربای آناناس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت آماده کردن مربای آناناس :
آناناس بزرگ | ۱ عدد |
آب | ۱.۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مربای آناناس :
پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا نموده و به قطعات کوچک خرد نمایید (در نظر داشته باشید که پس از پخت تکه های آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر می شوند).
تکه های خرد شده را همراه آب به زمان ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شکر را بیافزایید و کمی همزده تا شکر حل شود، حرارت را زیاد نمایید تا دوباره به جوش آید، در این مرحله مربا که آب بسیاری نداشت آب می اندازد.
حرارت را کم نمایید تا مربا به زمان یک ساعت به آرامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه آخر آبلیمو را اضافه نموده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت را زیادتر نمایید تا به قوام کافی برسد.
شربت آن تقریبا شبیه عسل خواهد شد. در ۵ دقیقه آخر کمی زعفران حل شده در آبجوش اضافه نموده و پس از چند جوش مربا را خاموش نموده اما بدون زعفران هم مربا خوش مزه و رنگ می گردد.
نکته های برای آماده کردن مربا آناناس :
آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن پس از پخت خیلی خوب غلیظ و ژله ای می گردد و به همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت قادر هستید از این مربای خوش طعم در کنار انواع دسر، بستنی و یا آماده کردن کیک و شیرینی استفاده نمایید.
بیشتر در پخت مرباها از پکتین (پکتین ژله طبیعی است که از میوه و غالبا سیب به دست می آید) استفاده می کنند حتی در مرباهای خانگی، اما آناناس از جمله مرباهایی است که نیاز به پکتین ندارد.
منبع : sarashpazpapion.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها