[ad_1]
روش آماده کردن مربای به
مربا ها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحانه هستند. خوبی آن هم در تنوع آن است و اینکه متناسب با میوه های هر فصل می گردد مربای همان فصل را آماده کردن نمود. از جمله مربا آلبالو،مربا انجیر، مربا توت فرنگی، مربای انگور، مربا آووکادو، مربا آلوزرد، مربا به و …. در این نوشته روش آماده کردن مربا به آورده شده است با بیتوته همراه باشید.
مواد لازم برای آماده کردن مربای به :
به | ۴ عدد ( یک کیلوگرم ) |
شكر | ۱ الی ۱/۵ كیلو |
گردوی خرد شده | به میزان لازم |
گلاب | به میزان لازم |
دارچین | به میزان لازم |
عرق هل | به میزان لازم |
روش آماده کردن مربای به :
به را تكه تكه كنید و به تکه های نازكی برش بزنید، سپس آب و شکر را با هم مخلوط نمایید و به ها را درون آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید هنگامی به جوش آمد حرارت را كم كنید تا آهسته آهسته بپزد. درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر باعث تغییر رنگ به ها می گردد و تقریباً قرمز رنگ می شوند.
اگر دوست داشتید گردوها نرم باشند آن ها را حدودا یک ساعت قبل از آماده شدن مربا داخل آن بریزید و اگر دوست نداشتید نرم باشند در مرحله آخر با گلاب و … به آن بیافزایید. زمانی که مربای به كاملاً خوشرنگ شد و شهد آن به غلظت مناسب رسید به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارچین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه كنید. و حرارت را خاموش كنید.
روش آماده کردن مربا به، به روش جدید
روش دوم برای “روش آماده کردن مربای به”:
مواد لازم برای مربا به :
به | ١ کیلو |
شکر | ١ کیلو |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | کمی |
آب | به مقدار لازم |
روش درست کردن مربای به :
برای روش آماده کردن مربای به ابتدا به ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و به روش دلخواه خرد نمایید و سپس داخل قابلمه بریزید و تا جایی که روی آن را آب بگیرد آب بریزید و اجازه بدهید روی حرارت بماند تا آب به جوش بیاید.
هنگامی آب به جوش آمد شکر را بریزید و در قابلمه را بگذارید ۱ ساعت بعد در قابلمه دمکنی بگذارید و مربا را دم بگذارید ۳_۴ ساعت که گذشت دمکنی را بردارید و هل و گلاب را بریزید مجددا ۱ ساعت دیگر اجازه بدهید روی حرارت بماند در آخر کمی آبلیمو بزنید و هنگامی یکی دو جوش خورد زیر قابلمه را خاموش نمایید.
نکاتی برای طرزتهیه مربای به:
• مربای به اگر خوب آماده کردن شود خیلی خوشرنگ و زیبا می گردد که در ضمن خیلی خوش طعم هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود می گیرد.
• برای قرمز شدن مربا به خوبتر است آن را در قابلمه مسی بپزید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها