روش آماده کردن مارمالاد نارنگی

[ad_1]

 

نحوه درست کردن مارمالاد نارنگی,طرز درست کردن مارمالاد نارنگی

روش آماده کردن مارمالاد نارنگی

 

مواد لازم برای مارمالاد نارنگی :

 نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک ۱.۳۵ کیلوگرم
 شکر ۴ پیمانه

 

روش آماده کردن مارمالاد نارنگی :

یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. نارنگی‌ها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم نمایید و نارنگی ها را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود (حدود ۲۰ دقیقه)

 

شکر را بیافزایید، حرارت را کمی زیاد نمایید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت بسیاری می‌جوشد، حرارت را کم نمایید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.

 

مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. می‌توانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز نمایید.

 

مارمالاد نارنگی,درست کردن مارمالاد نارنگی

ورقه های نارنگی برای آماده کردن مارمالاد نارنگی

 

منبع : bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها