روش آماده کردن شیره خرما خانگی و نکته های مهم آماده کردن آن

[ad_1]

طرز تهیه شیره خرما,تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما

طرزتهیه شیره خرما

 

مراحل آماده کردن شیره خرما خانگی :

شیره خرما روش آماده کردن آسانی دارد قادر هستید آن را به آسانی آماده کردن نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. در این دستور خوبترین روش آماده کردن شیره خرما خانگی را آورده ایم. آن را آماده کردن نمایید.

شیره  انواع مختلفی دارند که همانند خود میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشند. طبیعت آنها گرم بوده و مملو از ریز مقوی ها و املاح سودمند و مورد نیاز بدن می باشند و زیادتر در فصل سرما مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از بانو ها در منزل اقدام به آماده کردن انواع شیره از جمله شیره خرما، شیره انگور، شیره خرمالو و … می کنند به همین علت در این نوشته روش آماده کردن شیره خرما خانگی آورده شده است.

 

این دستور پخت شربت خرما خانگی فقط به ۲ ماده، خرما و آب نیاز دارد. این شیرین کننده طبیعی خرما مملو از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و فیبر است تا یک شیرین کننده گیاهی سالم، بدون گلوتن.

 

روش آماده کردن شیره خرما خانگی :

مرحله ۱ درست کردن شیره خرما :

ابتدا خرماها را بشویید و هسته های آن ها را جدا نمایید. و به چند قسمت تقسیم نمایید. اگر با دست سختتان است. یک چاقو را کمی چرب نمایید و با آن خرماها را برش بزنید. دقت نمایید چاقو نباید خیلی چرب باشد، در حدی که خرماها به آن نچسبند.

 

مرحله ۲: خرما را خیس نمایید

خرماها را داخل قابلمه ای بریزید و روی آن ها آب جوش یا آب خیلی داغ بریزید. تا حدی که روی خرماها را کاملا آب بپوشاند و اجازه بدهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خیس بخورند. اگر خرمای شما خشک بود حتما این مرحله را انجام بدهید.

 

درست کردن شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی,شیره خرما طرز تهیه

روش درست كردن شیره خرما

 

اگر خرماها به اندازه کافی نرم هستند، شاید نیازی به انجام این کار نداشته باشید. بر این اساس از آن صرف نظر نمایید و در صورت تمایل خرماها را برای مدتی زیادتر بجوشانید.

 

مرحله ۳ آماده کردن ی شیره خرما :

سپس خرماها را با همان قابلمه ی آب، روی شعله قرار بدهید تا به جوش بیایید. سپس حرارت را کم نمایید تا به آرامی بجوشد. اجازه دهید حدود یک ساعت بجوشد و هر از گاهی آن را هم بزنید.

 

در این زمان زمانی که خرماها به خوبی می پزند، قندها از خرما خارج می شوند، آب رنگ قهوه ای تیره تری پیدا می نماید.

 

سپس اجازه دهید مخلوط به زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر خنک شود و سپس مراحل زیر را ادامه دهید.

 

طرز درست کردن شیره خرما,طریقه درست کردن شیره خرما,روش تهیه شیره خرما

روش درست کردن شیره خرما

 

مرحله ۴: صاف کردن مخلوط

کل مخلوط را در یک الکی که با پارچه پنیر یا کیسه شیر خشک پوشانده شده است بریزید تا آب آن خارج شود. سپس خرماها را فشار دهید تا آب اضافی آن تا حد ممکن گرفته شود. قادر هستید تفاله های خرما را ذخیره نمایید و از آن ها استفاده نمایید.

 

تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,درست کردن شیره خرما

طریقه درست کردن شیره خرما و استخراج شیره خرما

 

مرحله ۵: شربت را کم نمایید

حالا شربت خرمای شما آماده شده است. آن را داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی شعله ی گاز با حرارت متوسط رو به پایین قرار بدهید. تا بجوشد و قوام بیاید و شیره ای غلیظ بدست آورید. در طول پخت مدام آن را هم بزنید تا شیره ته نگیرد و بسوزد. دقت نمایید که شیره ی شما نسوزد و مزه خوبی داشته باشد.

 

شیره خرما طرز تهیه,نحوه درست كردن شیره خرما,طرز درست کردن شیره خرما

مراحل روش آماده کردن شیره خرما

 

برای آزمایش میزان غلظت شیره، مقداری از شیره را داخل بشقابی بریزید و اجازه بدهید کمی خنک شود و بعد آن را تکان بدهید می بایست غلیظ باشد. قادر هستید انگشت خود را داخل آن بزنید، زمانی که خارج می نمایید نباید به صورت آبکی باشد، اگر آبکی بود شربت دوباره فضا را پر می نماید. اما اگر غلیظ شده باشد، زمانی طول می کشد که فضا پر شود.

 

طرز تهیه شیره خرما,طرزتهیه شیره خرما,طرز تهیه شیره خرما خانگی

آشنایی با روش آماده کردن شیره خرما

 

بعد از آماده شدن، اجازه دهید شیره ی خرمای شما خوب خنک شود، سپس آن را داخل شیشه یا بطری پاکیزه و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

 

روش تهیه شیره خرما,طرز درست کردن شیره خرما,شیره خرما طرز تهیه

نگهداشتن از شیره خرما

 

نکته برای آماده کردن ی شیره ی خرما :

• دقت نمایید اگر غلظت شیره ی خرما شما کم باشد، شیره کپک می زند و اگر زیاد غلیظ باشد، بعد از خنک شدن خیلی سفت می گردد.

 

• برای آماده کردن ی شیره ی خرما هرگز از خرماهای خشک و بدون شیره استفاده نکنید.

 

• برای نگهداشتن شیره لازم نیست آن را داخل یخچال قرار بدهید. در محیطی خنک و دور از نور خورشید نگهداشتن نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها