[ad_1]
ترشی هویج و ترب سفید ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداشتن است
مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید :
هویج پوست کنده | ۵ عدد |
ترب سفید بزرگ پوست کنده | ۲ عدد |
شکر | ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید) |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | دو و نیم فنجان |
* آب گرم | ۲ فنجان |
شیشه (برای نگهداشتن ترشی) | چند عدد |
* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)
روش آماده کردن ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد نمایید. اول آنها را از وسط نصف نموده و بعد آنها را از درازا خرد نمایید. (مثل عکس)
ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن بیافزایید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات آغاز به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم نمایید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.
ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه نموده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند
حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل نموده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی نمایید.
هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی نمایید و درون شیشه بریزید
در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط نمایید تا زمانی که شکر حل شود.
یک شیشه پاکیزه آماده نموده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.
هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی نمایید و درون شیشه بریزید
این ترشی می بایست قبل از استفاده حداقل یک شب در یخچال بماند، و مزه آن با گذر زمان خوبتر می گردد. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداشتن است.
این ترشی را میتوان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو نمود.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها