روش آماده کردن ترشی هویج و ترب سفید

[ad_1]

نحوه درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید

ترشی هویج و ترب سفید ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداشتن است

مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید :

هویج پوست کنده۵ عدد
ترب سفید بزرگ پوست کنده  ۲ عدد
 شکر  ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)
 نمک۲ قاشق چایخوری
سرکه سفیددو و نیم فنجان
* آب گرم۲ فنجان
شیشه (برای نگهداشتن ترشی)چند عدد


* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)

روش آماده کردن ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد نمایید. اول آنها را از وسط نصف نموده و بعد آنها را از درازا خرد نمایید. (مثل عکس)

ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن بیافزایید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات آغاز به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم نمایید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

طرز درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,تهیه ترشی هویج و ترب سفید

ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه نموده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند

حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل نموده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی نمایید.

درست کردن انواع ترشی, نحوه انداختن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی نمایید و درون شیشه بریزید

در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط نمایید تا زمانی که شکر حل شود.

یک شیشه پاکیزه آماده نموده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.

 

طرز تهیه ترشی هویج و ترب,نحوه درست کردن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی نمایید و درون شیشه بریزید

این ترشی می بایست قبل از استفاده حداقل یک شب در یخچال بماند، و مزه آن با گذر زمان خوبتر می گردد. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداشتن است.

این ترشی را میتوان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو نمود.

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها