روش آماده کردن ترشی غوره و غوره شور

[ad_1]

 طرز تهیه غوره غوره,درست کردن ترشی غوره

روش آماده کردن ترشی غوره

“غوره غوره” و “شور غوره” را مثل خیارشور، هم به همراه غذا و هم به عنوان مزه دهنده و چاشنی در انواع غذاهایی که نیاز به غوره تازه هست، استفاده می کنند. 

مواد لازم برای ترشی غوره :

غوره  ۵۰۰ گرم
 سرکه۵۰۰ گرم 
نمک به مقدار لازم 

 

روش آماده کردن ترشی غوره :

از ترشی غوره برای کنار غذاها استفاده نمایید خیلی خوش طعم می گردد. قادر هستید غوره ها را شور نمایید و از آن موقع پخت غذا استفاده نمایید.

 

ابتدا غوره های عسگری را دانه دانه نمایید بعضی اشخاص با خوشه درست می کنند و سپس آن را بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند. سپس داخل بطری شیشه ای پاکیزه غوره ها را بریزید شیشه تان هم می بایست کاملا خشک باشد سپس مقداری نمک روی آن ها بریزید پس از آن روی غوره ها را با سرکه بپوشانید اگر خیلی ترش دوست نداشتید قادر هستید مقدار سرکه را نصف نمایید و نصف دیگر آب جوشیده سرد بریزید.

 

درب شیشه را محکم ببندید و بعد از دو هفته قادر هستید از ترشی غوره ها استفاده نمایید.

 

*****

 

ترشی غوره,طرز تهیه غوره شور

روش آماده کردن ترشی غوره

 

روش آماده کردن غوره شور:

برای آماده کردن غوره شور ابتدا غوره عسگری را پاک نمایید و دانه دانه نمایید و پاکیزه بشویید و روی پارچه تمیزی مسطح نمایید تا آب آن برود و غوره ها خشک شوند.

 

بعد مقداری آب را با نمک بجوشانید و صبر نمایید تا خنک شود. سپس غوره ها را داخل شیشه بریزید. 

در آخر آب نمک جوشیده و خنک شده را روی غوره ها بریزید تا جاییکه کاملا روی آن‌ها را بپوشاند.

درب ظرف را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

غوره شور پس از حدود ۲ هفته آماده خوردن است. 

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن ترشی کلم قرمز

 

نکته برای آماده کردن غوره شور :

خوبتر است پس از نخستین استفاده از غوره غوره، آن را داخل یخچال نگهداشتن نمایید. 

غوره غوره را قادر هستید داخل فریزر هم نگهداشتن نمایید. برای نگهداشتن در فریزر از ظروف پلاستیکی دردار استفاده نمایید.

 

همچنین ظرف آن را معمولا پس از شور انداختن، تا مدتی در جای آفتاب گیر قرار می دهند تا نور و گرمای خورشید به رسیدن آن شتاب ببخشد اما محیط خشک و خنک، احتمال فساد شور یا ترشی را کمتر خواهد نمود.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها