[ad_1]
ترشی شلغم، ترشی زمستانی
مواد لازم برای ترشی شلغم :
شلغم | ۱ کیلو |
لبوی کوچک | ۱ عدد |
سیر ورقه شده | ۳ حبه |
سرکه سفید | ۱ فنجان |
آب | ۳ فنجان |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۱ عدد |
روش آماده کردن ترشی شلغم :
برای آماده کردن ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب بیافزایید.
شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد نمایید. یک شیشه پاکیزه و بزرگ فراهم کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند.
در شیشه را محکم ببندید و به زمان یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود. رنگ لبو سبب قرمز شدن شلغم می گردد و ترشی خوش مزه و خوش رنگی خواهید داشت.
نکته برای آماده کردن ترشی شلغم :
این ترشی را تا چندین هفته میتوان در یخچال نگهداشتن نمود؛ اما شلغم ها به مرور زمان نرم می شوند و تردی اولیه خود را از دست می دهند. بر این اساس خوبتر است این ترشی را حداکثر تا ۶ هفته استفاده نمایید.
منبع : bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها