روش آماده کردن ترشی شلغم

[ad_1]

 

طرز تهیه ترشی شلغم, تهیه ترشی شلغم

ترشی شلغم، ترشی زمستانی

 

مواد لازم برای ترشی شلغم :

شلغم  ۱ کیلو
 لبوی کوچک۱ عدد 
 سیر ورقه شده ۳ حبه
 سرکه سفید ۱ فنجان
آب۳ فنجان
نمک۲ قاشق چایخوری
برگ بو۱ عدد

 

روش آماده کردن ترشی شلغم :

برای آماده کردن ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب بیافزایید.

 

شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد نمایید. یک شیشه پاکیزه و بزرگ فراهم کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند.

 

در شیشه را محکم ببندید و به زمان یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود. رنگ لبو سبب قرمز شدن شلغم می گردد و ترشی خوش مزه و خوش رنگی خواهید داشت.

 

نکته برای آماده کردن ترشی شلغم :

این ترشی را تا چندین هفته میتوان در یخچال نگهداشتن نمود؛ اما شلغم ها به مرور زمان نرم می شوند و تردی اولیه خود را از دست می دهند. بر این اساس خوبتر است این ترشی را حداکثر تا ۶ هفته استفاده نمایید.

 

منبع : bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها