[ad_1]
روش آماده کردن ترشی ذرت
مواد لازم برای ترشی ذرت :
ذرت | یک لیوان |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
سیر | دو حبه |
فلفل دلمه ای | یک عدد |
سرکه | سه چهارم ظرف ترشی |
خیار | یک عدد |
گوجه | یک عدد |
فلفل قرمز | یک قاشق چایخوری |
زردچوبه | یک قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن ترشی ذرت :
ابتدا ذرت یخ زده را در جایی گذاشته تا گرم شود و بعد پیاز را حلقه حلقه خرد نمایید و حبه های سیر را سه قسمت نمایید و فلفل دلمه ای را به اندازه های دلخواه خرد نمایید و خیار و گوجه را رنده نمایید و فلفل و نمک و زردچوبه را هم بیافزایید و با ذرت مخلوط نمایید و هم بزنید.
به اندازه دو سوم ظرفی که می خواهید ترشی درست نمایید سرکه بیافزایید و بعد آب را به مقدار یک سوم ظرف بیافزایید و با مواد مخلوط نمایید روی شعله به زمان ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بجوشد تا کمی نرم شود و بعد بگذارید خنک شود و بعد درون طرف ترشی بریزید و درش را خوب ببندید تا هوا نفوذ نکند و بعد در جایی خنک نگهداشتن نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها