روش آماده کردن ترشی برگ مو

[ad_1]

درست کردن ترشی برگ مو, ترشی برگ مو

ترشی برگ مو

 

مواد لازم جهت آماده کردن ترشی برگ مو :

 برگ مو  ۱ کیلو
 سرکه ۷۵۰ گرم
 فلفل قرمز  ۱ قاشق چای خوری
 سیر ۱۵۰ گرم
 موسیر  ۱۵۰ گرم
فلفل تند قلمی۱۰۰ گرم
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای (رنگی) ۱۰۰ گرم

روش آماده کردن ترشی برگ مو :
روش اول
۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که شامل یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، زمان جوشاندن کمی زیادتر می گردد( حدود ۱۰ دقیقه) .

۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای پاکیزه مسطح می نماییم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.
۳- سبزیجات را ساطوری خرد می نماییم.

۴- سیرها را پوست کنده و خرد می نماییم.
۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به زمان ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می نماییم.

۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می نماییم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، میتوان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده نمود.
۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف مسطح نموده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.

مجدداً چند عدد دیگر برگ مو روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می نماییم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل قادر هستیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.

 

  زیادتر بخوانید: روش های نگهداشتن برگ مو

 

روش آماده کردن ترشی برگ مو :
روش دوم
۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می نماییم یا همانگونه که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می نماییم.
۲- سبزیجات معطر را ریز خرد نموده و یا چرخ می نماییم.

۳- تمام مواد را باهم مخلوط می نماییم.
۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می نماییم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.

۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط نموده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه میتوان مقدار آن را زیادتر نمود. در صورت تمایل قادر هستیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مثل روش اول میتوان از هویج و گوجه فرنگی استفاده نمود، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می نماییم و با سایر مواد مخلوط نموده و داخل برگ قرار می دهیم.

منبع : sooran.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها