روش آماده کردن ترشی آناناس خوش طعم و بی مانند

[ad_1]

دستور تهیه ترشی آناناس, ترشی 4 رنگ آناناس, ترشی آناناس رنگی

ترشی آناناس چند رنگ

 

روش آماده کردن ترشی آناناس با مزه عالی و بی مانند

ترشی آناناس یک ترشی خوش طعم و مجلسی است که خیلی سریع آماده می گردد. آموزش ترشی آناناس در رنگ های مختلف خیلی ساده است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.

آموزش ترشی آناناس

ترشی آناناس یکی از ترشی های خوش طعم و مجلسی است که خیلی سریع آماده می گردد و شما میتوانید در رنگ های مختلف این ترشی مجلسی و خوش طعم را آماده کردن نمایید. برای رنگ کردن ترشی آناناس میتوانید از انواع رنگ های خوراکی و رنگ های طبیعی به  دلخواه خودتان استفاده نمایید. درست کردن ترشی آناناس با سرکه سفید ظاهر زیباتری به ترشی میدهد به خصوص اگر بخواهید از رنگ داخل ترشی استفاده نمایید ولی اگر میخواهید ترشی آناناس شما کاملا طبیعی باشد میتونید سرکه سیب را جایگزین سرکه سفید نمایید. در ادامه نوشته آموزش ترشی آناناس را با شما در میان میگذاریم.

 

مواد لازم ترشی آناناس

۶ لیتر ترشی آناناس یا ۴ ظرف ۱.۵ لیتری

 نمک  برای هر شیشه ۱.۵ لیتری نصف قاشق چای خوری
سرکه سفید۲ لیتر(هشت لیوان سرپر)
 رنگ خوراکی برای هر شیشه یک و نیم لیتری نصف قاشق چای خوری
 آناناس حلقه شده بدون آب ۲ کیلوگرم

 

طرز تهیه چاتنی آناناس, ترشی آناناس خوشمزه, ترشی آناناس

روش آماده کردن ترشی آناناس

 

روش آماده کردن ترشی آناناس

برای آماده کردن ترشی آناناس میتوانید از آناناس خام یا کمپوت آناناس استفاده نمایید. 

حلقه های آناناس را داخل ظرف شیشه ای بریزید تا تقریبا ظرف پر شود. 

برای درست کردن ترشی آناناس قرمز نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز و نصف قاشق چایخوری نمک به هر شیشه ۱.۵ لیتری بیافزایید.

 

به اندازه ای سرکه در شیشه بریزید که سطح آناناس ها را بپوشاند.

در شیشه ترشی را ببندید  به زمان یک هفته شیشه را در دمای اتاق قرار دهید تا آماده شود. 

برای آماده کردن ترشی آناناس سبز میتوانید به هر شیشه ۱.۵ لیتری نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی سبز بیافزایید. 

 

نکته های لازم برای آماده کردن ترشی آناناس خوش طعم

شما میتوانید ترشی آناناس را با تکه های آناناس هم درست نمایید که ظاهر خیلی زیبایی دارند.

اگر سرکه شما خیلی ترش است میتوانید به جای سرکه خالص یک چهارم مقدار سرکه را با آب جایگزین نمایید تا ترشی مزه متعادل تری داشته باشد.

به جای سرکه سفید میتوانید از سرکه های طبیعی مثل سرکه سیب استفاده نمایید.

برای ترشی آناناس قرمز میتوانید به جای رنگ خوراکی از آب غلیظ لبو یا آب آلبالو استفاده نمایید.

 

به جای رنگ زرد هم میتوانید از زعفران آب شده استفاده کنید.

برای آماده کردن ترشی آناناس سبز میتوانید به جای رنگ خوراکی از آب سبزیجات استفاده نمایید.

برای رنگ بنفش میتوانید از آب ترشی کلم بنفش استفاده نمایید. 

 

چاتنی آناناس

مواد لازم برای ۱/۲۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی خردكرده   ۸ عدد
پیاز سفید خردكرده  ۱ عدد درشت
سیر له‌كرده ۴ حبه
زنجفیل رنده‌كرده ۲ قاشق سوپخوری
 آناناس خردكرده  ۳۰۰ گرم
كشمش ۱۰۰ گرم
 سركه سیب  ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)
شكر  ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز سرخكرده ۵ عدد
آبلیموی تازه  ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
نمك     ۱ قاشق سوپخوری
چوب دارچین۲ تكه كوچك
میخك ۶ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق سوپخوری

 

 طرز تهیه چاتنی آناناس, ترشی آناناس خوشمزه, ترشی آناناس

ترشی آناناس – چاتنی آناناس

 

روش آماده کردن چاتنی آناناس

فلفل قرمز تند را خرد نموده با ۱ قاشق روغن مایع تفت دهید.

گوجه فرنگی ، سیر ، پیاز ، زنجبیل و آناناس را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم به زمان ۲۰ دقیقه بجوشانید.

کشمش ، سرکه ، شکر و فلفل قرمز سرخ شده را اضافه نموده و ۱ ساعت دیگر به جوشاندن ادامه دهید.

آبلیمو ، نمک ، چوب دارچین ، میخک و پودر فلفل را اضافه نموده و پس از ۱۰ دقیقه چاتنی را از روی حرارت بردارید. 

پس از خنک شدن، چاتنی را به شیشه منتقل نموده و در یخچال نگهداشتن نمایید. 

 

چاتنی: نوعی سس مزه دهنده است که زیادتر در آشپزی آسیای جنوبی استفاده می گردد، چاتنی می‌تواند یک چاشنی همانند ترشی با پایه میوه و سرکه یا سس‌هایی با پایه ماست یا روغن خردل باشد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها