[ad_1]
مزه ترشی آجیلی ملس است شما قادر هستید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.
مواد لازم :
بادام هندی | ۲۰۰ گرم |
بادام | ۲۰۰ گرم |
گردو | ۲۰۰ گرم |
پسته | ۲۰۰ گرم |
برگه زردآلو | ۲۵۰ گرم |
آب جوش | سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر) |
سركه سفید | سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر) |
چوب دارچین | چند تكه كوچك |
هل | یك و نیم قاشق چایخوری |
روش آماده کردن :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس كنید و پوست آنها را جدا كنید.
آنها را روی یك پارچه پاکیزه مسطح كنید تا كاملاً خشك شوند.
برگهها را ۱ شب با آبجوش خیس كنید تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آنها را در مخلوط كن ریخته و پوره كنید تا به صورت سس در آید بعد ادویهها و آجیل را هم اضافه كنید و خوب مواد را با هم مخلوط كنید و پس از سرد شدن ترشی را در یك شیشه پاکیزه ریخته و در یخچال نگهداشتن كنید.
نكته :
۱ – تمام آجیلها می بایست به صورت خام استفاده شوند.
۲ – مزه این ترشی ملس است شما قادر هستید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.
منبع : hashpazi.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها