روش آماده کردن ترشی آجیلی

[ad_1]

درست کردن ترشی آجیلی,تهیه ترشی با آجیل

مزه ترشی آجیلی ملس است شما قادر هستید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.

مواد لازم :

بادام هندی ۲۰۰ گرم
 بادام ۲۰۰ گرم
 گردو  ۲۰۰ گرم
 پسته ۲۰۰ گرم
 برگه زردآلو ۲۵۰ گرم
آب جوشسه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
سركه سفیدسه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
چوب دارچینچند تكه كوچك
هلیك و نیم قاشق چایخوری

روش آماده کردن :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس كنید و پوست آن‌ها را جدا كنید.
آن‌ها را روی یك پارچه پاکیزه مسطح كنید تا كاملاً خشك شوند.
برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس كنید تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.

سپس آن‌ها را در مخلوط كن ریخته و پوره كنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه كنید و خوب مواد را با هم مخلوط كنید و پس از سرد شدن ترشی را در یك شیشه پاکیزه ریخته و در یخچال نگهداشتن كنید.

نكته :
۱ – تمام آجیل‌ها می بایست به صورت خام استفاده شوند.
۲ – مزه این ترشی ملس است شما قادر هستید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.

منبع : hashpazi.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها