روش آماده کردن انواع مختلف ترشی زیتون سبز خوش طعم


ترشی زیتون سبز و سیاه , ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز

ترشی زیتون سبز و سیاه

 

دستور آماده کردن “ترشی زیتون” خانگی خوش طعم

ترشی زیتون سبز خیلی سودمند و خوش طعم است و میتوانید به عنوان چاشنی و کامل کننده وعده غذایی از آن استفاده نمایید. 

ترشی زیتون سبز یکی از ترشی های خوش طعم و سالم است که میتونید در کنار انواع غذا میل نمیاید. برای آماده کردن ترشی زیتون سبز خوبتر است از زیتون بی هسته و تلخی گرفته شده استفاده نمایید. فواید ترشی زیتون سبز خیلی زیاد است و تمام خواص سودمند زیتون را در خود دارد.

 

از زیتون شور هم قادر هستید برای آماده کردن ترشی زیتون استفاده نمایید فقط قبل از آن می بایست زیتون را روی پارچه مسطح نمایید تا خشک شود، وجود آب قادر هست سبب کپک زدن ترشی شود. 

در ادامه نوشته انواع روش آماده کردن فواید ترشی زیتون سبز و فواید ترشی زیتون سبز را با شما در میان می گذاریم.

 

ترشی زیتون سبز و سیاه

مواد لازم ترشی زیتون سبز و سیاه

زیتون سبز و سیاهنیم کیلو
هویج ۲ عدد
جوانه ماش۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سه رنگ ۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن کنجدنصف پیمانه
سرکهنصف پیمانه
 سبزیجات معطر خشک شامل شوید، نعنا و ریحان۲قاشق غذاخوری
آبلیمویک پیمانه
روغن زیتونیک پیمانه

 

ترشی زیتون سبز و سیاه , ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز

روش آماده کردن ترشی زیتون

 

روش آماده کردن ترشی زیتون سبز و سیاه

هویج را پوست گرفته و خلالی خرد نمایید.

جوانه ماش را بشویید و آبکش نمایید و روی پارچه مسطح نمایید تا کاملا خشک شود. 

هسته زیتون را گرفته و با روغن زیتون در کاسه ای بریزید. اگر از زیتون شور استفاده می نمایید می بایست حتما روی پارچه مسطح نمایید تا خوب خشک شود. 

فلفل دلمه را خرد نمایید و همه مواد را به زیتون ها بیافزایید و در یک شیشه پاکیزه و خشک بریزید یک ماه در یخچال بگذارید تا جا بیوفتد. 

 

ترشی زیتون سبز

مواد لازم ترشی زیتون سبز

برای ۲۰ نفر

زمان آماده کردن ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۸ دقیقه 

زیتون سبز تلخی گرفته۱ کیلوگرم
گشنیز ترخون،نعنا خشک(مخلوط هرسه باهم)۲۵۰ گرم
  سیر۲-۳ حبه
نمک و گلپر به مقدار لازم
سرکهبه مقدار لازم
پودر فلفل یا(فلفل قلمی درسته)به مقدار لازم

 

 ترشی زیتون سبز , طرز تهیه ترشی زیتون سبز , ترشی زیتون

دستور آماده کردن ترشی زیتون سبز

 

روش آماده کردن ترشی زیتون سبز

زیتون ها یا بشویید و یک چاک کوچک بدهید که سرکه به داخلش نفوذ نماید.

زیتون و سرکه ر در قابله روی حرارت بگذارید تا یک جوش بزند و سپس کناری بگذارید سرد شود.

سیر را پوست گرفته خرد یا رنده نمایید.

 

گشنیز ، نعنا و ترخون را پاک نموده بشویید و آبکش نمایید و سپس روی پارچه مسطح نمایید تا کاملا آبش خشک شود. در صورت تمایل قادر هستید سبزیها را خرد نمایید. 

تمام مواد را مخلوط نموده و در شیشه پاکیزه بریزید و با سرکه رویشانرا پر نمایید و در شیشه را محکم ببندید و پس از یک هفته نگهداشتن در یخچال میل کنید. 

در صورت تمایل قادر هستید ترخون را از بین سبزی ها حذف نمایید.

 

ترشی زیتون سبز حلقه ای

مواد لازم ترشی زیتون سبز حلقه ای

زیتون حلقه ای۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
هویج۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
سرکهبه میزان لازم
نمک، فلفل، گلپر به میزان لازم

 

روش آماده کردن ترشی زیتون سبز حلقه ای

زیتون را حلقه نمایید و به همراه قارچ ، فلفل دلمه و هویج خرد شده یا رنده شده و ذرت در شیشه بریزید.

گلپر ، نمک و فلفل را بیافزایید و رویش را با سرکه بپوشانید و درش را ببندید و به زمان ۱۵ روز در یک جای خنک نگهداشتن نمایید تا جا بیوفتد. 

در صورت تمایل میتوانید ۲ پیمانه آب گوجه هم به ترکیب بیافزایید تا ترشی زیتون بندری داشته باشید.

 

ترشی زیتون سبز با آب انار 

مواد لازم ترشی زیتون سبز با آب انار 

زیتون۱ کیلوگرم
 آب انار ترش۳۰۰ گرم
سرکه ۴۰۰ گرم
گلپر، نمک و فلفلبه میزان دلخواه
تمر هندی۱ بسته

 

روش آماده کردن ترشی زیتون سبز با آب انار

تمر هندی را در سرکه حل نمایید و از صافی رد نمایید. 

آب انار ، گلپر و زیتون را در کاسه ای بریزید و تمر هندی را بیافزایید . 

در صورت نیاز نمک اضافهکنید و مواد را در یک شیشه پاکیزه در بسته در یخچال بگذارید. 

متناسب با ذائقه خودتان قادر هستید از انواع سبزیجات معطر ، سیر و ادویه ترشی استفاده نمایید. 

 

ترشی زیتون سبز با آب انار , خواص ترشی زیتون سبز , ترشی زیتون پرورده

خواص ترشی زیتون سبز

 

خواص ترشی زیتون سبز

زیتون منبع آنتی اکسیدان است و ترشی زیتون سبز با فیبر بالایی که دارد به هضم و گوارش خوبتر کمک نموده و خواض ضد التهابی اش برای کبد چرب سودمند است. 

یکی دیگر از خواص ترشی زیتون سبز وجود چربی غیر اشباع زیتون است که سبب کم شدن قند خون و کنترل دیابت می گردد. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها