[ad_1]
روش آماده کردن ترشی لوبیا سبز
مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز :
لوبیا سبز | ۴۵۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری + ۳ قاشق غذاخوری |
سیر ۴ قاچ شده | ۳ حبه |
دانه فلفل سیاه | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز خرد شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
شوید خرد شده | ۱ فنجان |
سرکه | ۱ و نیم فنجان |
آب | ۱ و نیم فنجان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن ترشی لوبیاسبز :
۳ لیتر آب را به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک به جوش بیاورید. لوبیا سبزها را که به اندازه ی شیشه ترشی برش زده اید را اضافه نموده ۱ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
آبکشی نموده و بلافاصله در ظرفی محتوی آب یخ بریزید و بگذارید بماند و خنک شود سپس آبکشی نموده و بگذارید خشک شوند.
در شیشه ی مورد نظرتان سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و سپس لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده در شیشه بچینید به طوری که حدود ۱ سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند. قادر هستید سرد و ته لوبیاها را بزنید تا به اندازه ی مناسب در آیند و شیشه را پر نموده و کناری بگذارید.
شویدها را در پارچه پیچیده سر پارچه را محکم ببندید و در قابلمه ای کوچک بگذارید. آب، سرکه، شکر و ۵ قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه نموده و روی حرارت بالا به جوش بیاورید و ۱۰ دقیقه شویدها را در این مخلوط بجوشانید سپس شویدها را از آب و سرکه کشیده و به جوشاندن ادامه دهید.
سرکه داغ را روی لوبیاها ریخته به طوری که رویشان را بپوشاند و بدون این که در شیشه را ببندید کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس در آن را ببندید و ۷ روز در یخچال نگهداشتن نمایید تا آماده ی خوردن شود. پس از باز کردن در شیشه ترشی تا یک ماه یا کمی زیادتر ماندگاری خواهد داشت.
مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز :
لوبیا سبز | خرد شده نیم کیلو |
هویج نگینی ریز خرد شده | ۲ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای رنگی | از هر کدام یک عدد |
سیر | ۲۰ حبه=۵۰ گرم |
سبزی معطر (ریحان و نعنا) خرد شده | ۱۰۰ گرم |
گل کلم ریز خرد شده | ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
ادویه ترشی (تخم گشنیز،زیره سبز و گلپر) آسیاب شده | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل تند | ۴ عدد |
سرکه انگور سفید | به میزان لازم |
روش آماده کردن ترشی لوبیاسبز :
یک قابلمه را پر از آب نمایید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید یک قاشق سوپخوری نمک به آب بیافزایید لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش نمایید و سریع داخل آب سرد بریزید بعد مجددا آبکشش نمایید و روی دستمال تمیزی مسطح نمایید تا آب اضافی آن برود.
هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد نمایید و روی پارچه تمیزی مسطح نمایید. سبزی های معطر را هم پاک نمایید بشویید و مثل بقیه سبزیجات اجازه بدهید آب اضافی آن برود این نکته برای آماده کردن همه ترشی ها مهم است و از کپک زدن ترشی پیشگیری می نماید. حبه های سیر را هم با غذاساز یا هر دستگاه دیگری که دارید کاملا ریز نمایید یا رنده ریز بزنید.
همه سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط نمایید سرکه می بایست در حدی اضافه شود که روی سبزیجات را بپوشاند، فقط فلفل ها را درسته بیافزایید. ظرف شیشه ای مخصوص ترشی را پاکیزه بشویید و خشک نمایید. ترشی را در ظرف بریزید و در جای خنک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار بدهید. پس از ۱۵ روز ترشی آماده استفاده است قادر هستید در کنار غذا نوش جان نمایید.
روش آماده کردن ترشی لوبیا سبز مخلوط
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها