دستور آماده کردن ترشی زنجبیل خوش طعم ، متفاوت و پرطرفدار

[ad_1]

ترشی زنجبیل سوشی, طرز تهیه ترشی زنجبیل صورتی, ترشی زنجبیل ژاپنی

رسپی ترشی زنجبیل

 

روش آماده کردن ترشی زنجبیل تازه و صورتی رنگ ساده و سریع

ترشی زنجبیل یک ترشی خوش طعم و متفاوت و پر طرفدار آسیایی است ، این ترشی معمولا کنار سوشی سرو می گردد ولی شما میتوانید از مزه بی مانند آن کنار غذاهای مختلف استفاده نمایید.

ترشی زنجبیل یک ترشی پرطرفدار آسیایی است که معمولا کنار سوشی سرو می گردد ، شما میتوانید این ترشی زنجبیل خوش طعم را مثل انواع ترشی دیگر به سادگی در خانه آماده کردن نمایید. در تمام دستورها میتوانید به جای سرکه سفید ترشی زنجبیل با سرکه سیب درست نمایید. ترشی زنجبیل با سرکه سیب به هضم خوبتر غذا و بهبود دستگاه گوارش کمک می نماید. ترشی زنجبیل همزمان مزه تندی ، شوری ، ترشی و شیرینی به شما می دهد که خیلی خوشایند است.

 

برای آماده کردن ترشی زنجبیل قادر هستید زنجبیل را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا خلالی خرد نمایید البته برای آماده کردن ترشی زنجبیل سوشی ، حلقه های زنجبیل می بایست خیلی خیلی نازک باشند.

 

در ادامه نوشته انواع دستور آماده کردن ترشی زنجبیل را به شما آموزش می دهیم . اگر میخواهید ترشی زنجبیل مجلسی داشته باشید خوبتر است زنجبیل را به صورت حلقه های یک دست و هم اندازه برش بزنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد . برای ترشی زنجبیل مجلسی میتوانید با حلقه های زنجبیل گل رز درست نمایید یا به عنوان دورچین به آن ها برگه گل بدهید تا جلوه زیباتری به غذایتان بدهد.

 

ترشی زنجبیل صورتی

مواد لازم ترشی زنجبیل صورتی

زنجبیل تازه۴۵۰ گرم
سرکه سفید۲ پیمانه
شکر دانه ریز¾ پیمانه
نمک۱ قاشق غذاخوری

 

ترشی زنجبیل, نحوه درست کردن ترشی زنجبیل, دستور تهیه ترشی زنجبیل

دستور آماده کردن ترشی زنجبیل

 

روش آماده کردن ترشی زنجبیل صورتی

زنجبیل ها را پاکیزه بشویید و خشک نمایید و پوستش را بگیرید.

اگر برجستگی سیاهی رویشان است با چاقو جدا نمایید .

زنجبیل پوست گرفته را خیلی نازک حلقه کنید و رویشاننمک بپاشید و یک ساعت بگذارید بماند.

زنجبیل ها را روی دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا آبشان گرفته شود.

 

سرکه و شکر را مخلوط نمایید و روی حرارت بجوشانید.

زنجبیل را بیافزایید تا به رنگ صورتی در آید سپس کناری بگذارید خنک شود و داخل شیشه بریزید و در صورت نیاز رویش را با سرکه پر نمایید و در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداشتن کنید.

ماندگاری ترشی زنجبیل در یخچال ۶ ماه است.

 

ترشی زنجبیل خوش طعم

مواد لازم ترشی زنجبیل خوش طعم

 

زنجبیل تازه۳۵۰ گرم
سرکه سفید۱/۲ پیمانه
تربچه۱ عدد درشت
آب۱ پیمانه
نمک۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
پودر شکر۱ قاشق سوپخوری

 

ترشی زنجبیل مجلسی, طرز تهیه ترشی زنجبیل تازه, ترشی زنجبیل

روش آماده کردن ترشی زنجبیل

 

روش آماده کردن ترشی زنجبیل خوش طعم

ترشی زنجبیل یکی از مزه هایی است که معمولا همراه با سوشی سرو می گردد البته این ترشی خوش طعم و متفاوت در کنار غذاهای ایرانی هم خیلی دلچسب و خوش طعم است.

زنجبیل ها را بشویید و خشک نمایید سپس از قسمت شاخه هایش آن را تکه تکه نمایید.

غده های سیاه روی زنجبیل که شاید عمیق باشد را با نوک چاقو در بیاورید و زنجبیل را پوست نمایید.

 

پوست زنجبیل خیلی نازک است و قادر هستید با یک قاشق تیز آن را بتراشید.

زنجبیل را با رنده یا چاقو مورد حلقه ی نازک برش بزنید.

تربچه را هم بشویید و خشک نمایید و حلقه ای نازک برش بزنید.

روی زنجبیل ها نمک بپاشید و مخلوط نمایید.

 

تربچه ها را داخل شیشه های ترشی بریزید و سپس زنجبیل را رویش بیافزایید.

آب ، سرکه و شکر را روی حرارت بجوشانید تا شکر حل شود و سپس روی زنجبیل و تربچه را با این مایع پر نمایید.

به اطراف شیشه ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شود.

 

تا لبه شیشه را پر از سرکه نمایید و درش را ببندید.

پس از این که دمای شیشه به دمای محیط رسید آن را در یخچال بگذارید.

پس از ۱ هفته ترشی زنجبیل آماده است.

 

ترشی زنجبیل سوشی

مواد لازم ترشی زنجبیل سوشی

 

ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده۲۵۰ گرم
نمک دریایی۱ قاشق چای خوری
سرکه برنج۱ فنجان
شکر سفید۱/۳ فنجان

 

ترشی زنجبیل, نحوه درست کردن ترشی زنجبیل, دستور تهیه ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل سوشی

 

روش آماده کردن ترشی زنجبیل سوشی

زنجبیل را نازک حلقه نمایید و در یک کاسه قرار دهید.

رویشان نمک دریا بپاشید و ۳۰ دقیقه مخلوط نمایید تا کاملا تمام سطح زنجبیل ها به نمک آغشته شود.

سرکه برنج و شرک را مخلوط نمایید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل شود.

 

زنجبیل را به شیشه دلخواهتان منتقل نموده و رویش را با سرکه پر نمایید و صبر نمایید کاملا خنک شود و در شیشه را ببندید و حداقل یک هفته در یخچال بگذارید تا جا بیوفتد.

ترکیب سرکه برنج با زنجبیل سبب می گردد پس از چند دقیقه ترشی زنجبیل صورتی شود در صورتی که کمی زعفران به ترشی زنجبیل بیافزایید رنگ ترشی قرمز می گردد.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها