دستور آماده کردن انواع مربای انبه خوش طعم و مقوی

[ad_1]

مارمالاد انبه, مربا انبه بدون آب, مربا انبه با عسل

رسپی مربای انبه

 

روش آماده کردن مربای انبه خوش طعم و خانگی به ۵ روش متفاوت

مربا انبه یک انتخاب مقوی و خوش طعم برای صبحانه است. دستور پخت انواع مربا انبه  مارمالاد انبه را در این نوشته با هم آموزش می بینیم. 

مربا انبه یک مربا خوش طعم و مقوی است ، رنگ خیلی زیبای مربا انبه به خصوص مرباهایی که زمان کمتری برای جوشاندنشانصرف می گردد سبب شده بتوانید از آن  برای آذین روی شرینی ، بستنی و انواع دسر ها استفاده نمایید. برای خوش طعم تر شدن مربا انبه میتوانید از  میوه های دیگر مثل سیب و آناناس در ترکیب مربا استفاده نمایید. در ادامه نوشته ستور پخت انواع مربا انبه و مارمالاد انبه را به شما آموزش میدهیم. 

 

مربای انبه

مواد لازم مربای انبه  

 انبه سفت و تازه۷ عدد 
 شکرکمتر از نصف وزن انبه
 آبلیمو  یک قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربای انبه

پوست انبه ها را بگیرید و به اندازه دلخواه خردشان نمایید.

کمی آب به انبه ها اضافه نموده روی حرارت متوسط بگذارید.

شکر را اضافه نموده و هم بزنید مخلوط شودوقتی که به جوش آمد حرارت را زیادتر نمایید و مدام هم بزنید که ته نگیرید.

 

آبلیمو را بیافزایید.

مربا که غلیظ شد و انبه ها حالت له شده گرفت شعله را خاموش نمایید و اجازه دهید مربا خنک شود.

برای آزمون غلظت مربا مقدار از شربت را بین دو انگشت خود بگیرید و انگشتان را باز و بسته نمایید اگر حالت ژله ای و چسبناک داشت یعنی غلظتش اندازه است. 

 

مارمالاد انبه

مواد لازم مارمالاد انبه  

انبه ۲ – ۳  عدد بزرگ
شکر ۱ فنجان
 آب یک چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش  ۱ عدد
آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربای انبه, مربای انبه با پوست انبه, نحوه تهیه مربای انبه

دستور آماده کردن مارمالاد انبه

 

روش آماده کردن مارمالاد انبه

انبه ها را پوست گرفته مکعبی خرد نمایید و در همزن بریزید تا کاملا پوره شود.

آب و شکر را  در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا بجوشد و شکر حل شود.

پوره انبه را اضافه نموده و هم بزنید و اجازه دهید به جوش آید. 

رنده پوست لیمو ترش را اضافه نموده مخلوط کنید و ۲ – ۳ دقیقه بجوشانید. 

آبلیمو را بیافزایید و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

مقداری از مارمالاد را کف بشقاب بریزید و بشقاب را کج نمایید اگر خودش را گرفت و سر نخورد یعنی مارمالاد آماده است.  

 

مربا انبه بدون آب

مواد لازم مربا انبه بدون آب  

انبه رسیده  ۳ پیمانه
شکر   ۲ پیمانه
 آبلیموی تازه یا جوهر لیمو به مقدار کم

 

روش آماده کردن مربا انبه بدون آب

انبه را پوست گرفته خرد نمایید و در قابلمه ای مناسب بریزید و رویشان شکر بریزید و حدود ۲۵ – ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از گذشت این زمان رنگ مربا کمی تیره تر می گردد.

با پشت قاشق یا چنگال انبه ها را کامل له نمایید تا یکدست شود و آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه نموده و هم بزنید هنگامی به جوش آمد شعله را خاموش نمایید.

برای هر شیشه کوچک مربا انبه حود ۱ قاشق غذاخوری آبلیموتازه یا نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو کافی است. 

جوهر لیمو را ابتدا می بایست در آب داغ حل نمایید و سپس به مربا اضافه کنید.

ماندگاری مربا انبه در یخچال ۱ سال و در فریزر ۲ سال است. 

 

مربا انبه با عسل

مواد لازم مربا انبه با عسل

  

 انبه پوست کنده و خرد شده   ۳ عدد
عسل۱۰۰ گرم
آبلیموی تازه   یک قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربا انبه با عسل

انبه را پوست گرفته پوره نمایید وروی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و آبش کشیده شود. 

شعله را کم نموده آبلیمو و عسل را بیافزایید و هم بزنید و پس از ۵ – ۶ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

 

اگر میخواهید مربا سالم تر باشد و عسل حرارت نبیند پس از این که آب انبه کشیده شده از روی حرارت بردارید و نیم ساعت کناری بگذارید سپس عسل را به آن بیافزایید. 

ماندگاری مربا انبه با عسل یک هفته است. 

 

مربای انبه, طرز تهیه مربای انبه, مربای انبه با پوست انبه

مربا انبه با عسل

 

مربا انبه و سیب

مواد لازم مربا انبه و سیب 

 

انبه متوسط۳ عدد
شکر قهوه‌ای۱/۴ فنجان
جوهر لیمو  یک قاشق چایخوری
 پودر زنجبیلبه مقدار لازم
سیبیک عدد
آب  ۱ و ۴/۱ فنجان
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربا انبه و سیب

سیب را پوست گرفته و نازک برش بزنید و به زمان نیم ساعت در محلول آب و آبلیمو قرار دهید. 

سیب ها را بفشارید و از آب خارج کنید.

آب سیب را همراه با شکر قهوه ای ، جوهر لیمو و پودر زنجبیل درقابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. 

تکه های انبه را ب قابلم اضافه کنیدو حرارت را کم نمایید و صبر نمایید به جوش بیاید. 

با چنگال انبه ها را له نمایید و سپس مربا را هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرید.

در صورت تمایل میتوانید آب سیب ها را بگیرید و به مربا بیافزایید.

 

مربا انبه و آناناس

مواد لازم مربا انبه و آناناس 

 

انبه متوسط  ۳ عدد 
 آناناس خرد شده۲ پیمانه
شکر   نصف پیمانه
 لیموترشیک عدد

 

روش آماده کردن مربا انبه و آناناس

انبه خرد شده و آناناس خرد شده را به همراه شکر در قابلمه ریخته روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش آید. 

حرارت را کم نمایید و نیم ساعت اجازه دهید بجوشند و میوه ها نرم شوند.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی که از داغی افتاد  و با گوشتکوب برقی میوه ها را پوره نمایید.

دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید.

رنده پوست لیموترش و آبلیمو را بیافزایید و هم بزنید.

مربا که غلیظ شد حرارت را خاموش نمایید.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها