دستور آماده کردن انواع ترشی هندی؛ترشی تند و پر از ادویه

[ad_1]

ترشی فلفل هندی, ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان

روش آماده کردن انواع ترشی هندی

 

خوش طعم ترین ترشی های هندی که دهانتان را آب می اندازد

ترشی هندی از جمله ترشی های تند و پر از ادویه است که در تمام دنیا پرطرفدار است یکی از معروف ترین ترشی های هندی ، ترشی انبه است که شما میتوانید به سادگی در خانه آماده کردن کنید.

ترشی هندی با ادویه زیادش شناخته می گردد ، ترشی هندی قرمز ، ترشی هندی فلفل و ترشی هندی انبه جزو معروف ترین ترشی های هندی محسوب می گردد. انواع ترشی هندی از این نظر که ادویه های متعددی دارند و معمولا خیلی تند آماده کردن می شوند طعمی متفاوت و جالب دارند البته شما میزان تندی ترشی هندی خانگی را قادر هستید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم نمایید.

 

ترشی هندی قرمز

مواد لازم ترشی هندی قرمز

گوجه‌فرنگی شسته، قاچ شده و خشک شده۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز تند۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله۱ قاشق مرباخوری
نمک دریا پودر شده۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد۱۵۰ میلی‌لیتر
آنقوزه پودر شده۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی آماده کردن نمایید)
عصاره تمبر هندی¾ فنجان

 

طرز تهیه انواع ترشی هندی, ترشی هندی, طرز تهیه ترشی هندی قرمز

روش آماده کردن ترشی هندی قرمز

 

روش آماده کردن ترشی هندی قرمز

این ترشی هندی را به نام ترشی تمبرهندی یا ترشی گوجه هندی هم می شناسند.

برای آماده کردن عصاره تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب گرم حل نمایید و هسته های ان را جدا نموده و سپس محلول بدست آمده را از صافی رد نمایید.

حالا برای آماده کردن ترشی گوجه فرنگی هندی روغن کنجد را در تابه روی حرارت گرم نمایید و پودر آنقوزه را اضافه نموده و ۱۰ ثانیه هم بزنید.

 

گوجه فرنگی که ریز خرد شده را بیافزایید.

عصاره تمبر هندی ، نمک و فلفل قرمز تند را بیافزایید.

مخلوط را هر از گاهی روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود و رنگش تغییر نماید.

زمانی که مخلوط آغاز به قل زدن نمود پودر خردل را اضافه کده مخلط نمایید و پس از ۱ دقیقه شعله راخاموش کنید و پس از سرد شدن ترشی هندی را در شیشه پاکیزه بریزید.

 

ترشی هندی تند

مواد لازم ترشی هندی تند

 

هویج۱/۲ کیلو
گل کلم۱ کیلو
کرفس۲ لیوان
رب گوجه۴ قاشق غ
سرکهبه مقدار لازم
فلفل قرمز تند۶ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
سبزی ساطوری معطر۱ فنجان

 

طرزتهیه ترشی هندی تند

هویج و کرفس را بشویید و پس از خرد کردن در آب نمک و کمی زردچوبه جوش بدهید تا کمی نرم شوند سپس آبکش نمایید و صبر نمایید آب اضافه شان کاملا برود.

همه سبزیجات را ساطوری و ریز خرد نمایید و مخلوط نموده داخل شیشه پاکیزه بریزید.

سرکه را با رب گوجه مخلوط نموده و روی مواد را پر نمایید.

در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی هندی تند شما به زمان ۲ هفته در محلی سرد بماند و جا بیوفتد.

 

ترشی فلفل هندی

مواد لازم ترشی فلفل هندی

 

فلفل سبز تند و قلمی۷ عدد
سیر۴ حبه
آبلیمو۱ لیوان
زیره سبز۲ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

 

ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان, طرز تهیه انواع ترشی هندی

روش آماده کردن ترشی فلفل هندی

 

روش آماده کردن ترشی فلفل هندی

فلفل ها را به صورت حلقه ای و اریب خرد نمایید.

سیر را ساطوری نموده خرد نمایید.

کمی روغن زیتون در تابه ریخته سیر را به همراه فلفل به تابه اضافه نموده ۲ دقیقه تفت دهید.

زیره را اضافه نموده مخلوط کنید.

آبلیمو را به همراه کمی نمک اضافه نموده و پس از یک دقیقه هم زدن مواد را داخل شیشه پاکیزه بریزید و درش را ببندید و اجازه دهید جا بیوفتد.

 

ترشی هندی انبه

مواد لازم ترشی هندی انبه

 

انبهیک انبه متوسط (نرسیده)
سنگ نمک خرد شده۲۰ گرم
تخم شنبلیلهیک قاشق چای خوری
دانه خردل سیاهیک قاشق چای خوری
زیره سبزیک قاشق چای خوری
فلفل قرمز تند خشک۱۰ تا ۱۲ عدد
انکوژه یا انقوزه۵ گرم (یک نوع صمغ)

 

ترشی فلفل هندی, ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان

روش آماده کردن ترشی هندی انبه

 

روش آماده کردن ترشی هندی انبه

انبه سبز و نرسیده را به صورت نگینی درشت ۲ سانتی متری خرد نمایید و در کاسه ای بزرگ بریزید.

روی انبه خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملا به نمک آغشته شوند.

روی کاسه را با یک پارچه پاکیزه بپوشانید و یک هفته در برابر آفتاب قرار دهید.

هر روز با تکان دادن کاسه ، انبه ها را زیر و رو نمایید.

 

پس از یک هفته انبه ها تغییر رنگ داده و به رنگ خیارشور در می آیند.

همه ادویه ها را به جز فلفل قرمز در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهند. صبر نمایید ادویه ها کاملا سرد شوند و سپس آسیاب نمایید.

 

در یک تابه دیگر کمی روغن کنجر بریزید و فلفل خشک قرمز را تفت دید. دانه خردل سیاه را هم به همین ترتیب اضافه نموده تفت دهید تا آغاز به ترکیدن نماید و سپس انبه هایی که یک هفته زیر آفتاب استراحت نموده اند را به تابه بیافزایید و هم بزنید تا تمام سطح انبه ها به روغن آغشته شود.

 

ادویه پودر شده را به انبه ها اضافه نموده هم بزنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت بپزد.

پس از سرد شدن ترشی انبه شما آماده استفاده است.

ترشی انبه هندی را میتوانید به زمان ۴ روز در یخچال نگهداشتن کنید.

در صورتی که می خواهید ماندگاری ترشی زیادتر شود قادر هستید مواد را در شیشه پاکیزه ریخته و رویش را با سرکه پر نمایید و در یخچال تا ۶ ماه الی ۱ سال نگهداشتن کنید.

 

ترشی تمبر هندی و بادمجان

مواد لازم ترشی تمبر هندی و بادمجان

 

تمبر هندییک بسته ۱۵۰ گرمی
بادمجان ریزسیصد گرم
موسیر خشکصد گرم
سیر رنده شدهیک قاشق غذاخوری
سبزی معطر۸ قاشق غذاخوری
فلفل تندیک عدد
نمکیک قاشق غذاخوری
سرکه سفیدنیم کیلوگرم

 

روش آماده کردن ترشی تمبر هندی و بادمجان

۱ قاشق غذاخوری نمک را با ۸ قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده شامل نعنا ، ترخون ، مرزه ، شوید و جعفری و سیر رنده شده و فلفل خد شده را مخلوط کنید.

بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد نمایید و به زمان ۱۰ دقیقه با ۱ لیوان آب و ۱ لیوان سرکه بجوشانید تا نرم شود.

 

یک بسته تمبر هندی که معادل ۱۵۰ گرم است را با ۲ لیوان آب مخلوط نموده و حل نمایید و سپس دانه هایش را جدا نموده و از صافی رد نمایید.

بادمجان ، موسیر خشک و ترکیب سبزیجات را لا به لا در شیشه بریزید و عضاره تمر هندی و سرکه را مخلوط نموده روی مواد را با این ترکیب پر نمایید.

در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی به زمان یک هفته در دمای اتاق جا بیوفتد.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها