[ad_1]
روش آماده کردن انواع ترشی هندی
خوش طعم ترین ترشی های هندی که دهانتان را آب می اندازد
ترشی هندی با ادویه زیادش شناخته می گردد ، ترشی هندی قرمز ، ترشی هندی فلفل و ترشی هندی انبه جزو معروف ترین ترشی های هندی محسوب می گردد. انواع ترشی هندی از این نظر که ادویه های متعددی دارند و معمولا خیلی تند آماده کردن می شوند طعمی متفاوت و جالب دارند البته شما میزان تندی ترشی هندی خانگی را قادر هستید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم نمایید.
ترشی هندی قرمز
مواد لازم ترشی هندی قرمز
گوجهفرنگی شسته، قاچ شده و خشک شده | ۵۰۰ گرم |
پودر فلفل قرمز تند | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
پودر تخم شنبلیله | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک دریا پودر شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ۱۵۰ میلیلیتر |
آنقوزه پودر شده | ۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی آماده کردن نمایید) |
عصاره تمبر هندی | ¾ فنجان |
روش آماده کردن ترشی هندی قرمز
روش آماده کردن ترشی هندی قرمز
این ترشی هندی را به نام ترشی تمبرهندی یا ترشی گوجه هندی هم می شناسند.
برای آماده کردن عصاره تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب گرم حل نمایید و هسته های ان را جدا نموده و سپس محلول بدست آمده را از صافی رد نمایید.
حالا برای آماده کردن ترشی گوجه فرنگی هندی روغن کنجد را در تابه روی حرارت گرم نمایید و پودر آنقوزه را اضافه نموده و ۱۰ ثانیه هم بزنید.
گوجه فرنگی که ریز خرد شده را بیافزایید.
عصاره تمبر هندی ، نمک و فلفل قرمز تند را بیافزایید.
مخلوط را هر از گاهی روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود و رنگش تغییر نماید.
زمانی که مخلوط آغاز به قل زدن نمود پودر خردل را اضافه کده مخلط نمایید و پس از ۱ دقیقه شعله راخاموش کنید و پس از سرد شدن ترشی هندی را در شیشه پاکیزه بریزید.
ترشی هندی تند
مواد لازم ترشی هندی تند
هویج | ۱/۲ کیلو |
گل کلم | ۱ کیلو |
کرفس | ۲ لیوان |
رب گوجه | ۴ قاشق غ |
سرکه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز تند | ۶ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
سبزی ساطوری معطر | ۱ فنجان |
طرزتهیه ترشی هندی تند
هویج و کرفس را بشویید و پس از خرد کردن در آب نمک و کمی زردچوبه جوش بدهید تا کمی نرم شوند سپس آبکش نمایید و صبر نمایید آب اضافه شان کاملا برود.
همه سبزیجات را ساطوری و ریز خرد نمایید و مخلوط نموده داخل شیشه پاکیزه بریزید.
سرکه را با رب گوجه مخلوط نموده و روی مواد را پر نمایید.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی هندی تند شما به زمان ۲ هفته در محلی سرد بماند و جا بیوفتد.
ترشی فلفل هندی
مواد لازم ترشی فلفل هندی
فلفل سبز تند و قلمی | ۷ عدد |
سیر | ۴ حبه |
آبلیمو | ۱ لیوان |
زیره سبز | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
روش آماده کردن ترشی فلفل هندی
روش آماده کردن ترشی فلفل هندی
فلفل ها را به صورت حلقه ای و اریب خرد نمایید.
سیر را ساطوری نموده خرد نمایید.
کمی روغن زیتون در تابه ریخته سیر را به همراه فلفل به تابه اضافه نموده ۲ دقیقه تفت دهید.
زیره را اضافه نموده مخلوط کنید.
آبلیمو را به همراه کمی نمک اضافه نموده و پس از یک دقیقه هم زدن مواد را داخل شیشه پاکیزه بریزید و درش را ببندید و اجازه دهید جا بیوفتد.
ترشی هندی انبه
مواد لازم ترشی هندی انبه
انبه | یک انبه متوسط (نرسیده) |
سنگ نمک خرد شده | ۲۰ گرم |
تخم شنبلیله | یک قاشق چای خوری |
دانه خردل سیاه | یک قاشق چای خوری |
زیره سبز | یک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز تند خشک | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
انکوژه یا انقوزه | ۵ گرم (یک نوع صمغ) |
روش آماده کردن ترشی هندی انبه
روش آماده کردن ترشی هندی انبه
انبه سبز و نرسیده را به صورت نگینی درشت ۲ سانتی متری خرد نمایید و در کاسه ای بزرگ بریزید.
روی انبه خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملا به نمک آغشته شوند.
روی کاسه را با یک پارچه پاکیزه بپوشانید و یک هفته در برابر آفتاب قرار دهید.
هر روز با تکان دادن کاسه ، انبه ها را زیر و رو نمایید.
پس از یک هفته انبه ها تغییر رنگ داده و به رنگ خیارشور در می آیند.
همه ادویه ها را به جز فلفل قرمز در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهند. صبر نمایید ادویه ها کاملا سرد شوند و سپس آسیاب نمایید.
در یک تابه دیگر کمی روغن کنجر بریزید و فلفل خشک قرمز را تفت دید. دانه خردل سیاه را هم به همین ترتیب اضافه نموده تفت دهید تا آغاز به ترکیدن نماید و سپس انبه هایی که یک هفته زیر آفتاب استراحت نموده اند را به تابه بیافزایید و هم بزنید تا تمام سطح انبه ها به روغن آغشته شود.
ادویه پودر شده را به انبه ها اضافه نموده هم بزنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت بپزد.
پس از سرد شدن ترشی انبه شما آماده استفاده است.
ترشی انبه هندی را میتوانید به زمان ۴ روز در یخچال نگهداشتن کنید.
در صورتی که می خواهید ماندگاری ترشی زیادتر شود قادر هستید مواد را در شیشه پاکیزه ریخته و رویش را با سرکه پر نمایید و در یخچال تا ۶ ماه الی ۱ سال نگهداشتن کنید.
ترشی تمبر هندی و بادمجان
مواد لازم ترشی تمبر هندی و بادمجان
تمبر هندی | یک بسته ۱۵۰ گرمی |
بادمجان ریز | سیصد گرم |
موسیر خشک | صد گرم |
سیر رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | ۸ قاشق غذاخوری |
فلفل تند | یک عدد |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | نیم کیلوگرم |
روش آماده کردن ترشی تمبر هندی و بادمجان
۱ قاشق غذاخوری نمک را با ۸ قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده شامل نعنا ، ترخون ، مرزه ، شوید و جعفری و سیر رنده شده و فلفل خد شده را مخلوط کنید.
بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد نمایید و به زمان ۱۰ دقیقه با ۱ لیوان آب و ۱ لیوان سرکه بجوشانید تا نرم شود.
یک بسته تمبر هندی که معادل ۱۵۰ گرم است را با ۲ لیوان آب مخلوط نموده و حل نمایید و سپس دانه هایش را جدا نموده و از صافی رد نمایید.
بادمجان ، موسیر خشک و ترکیب سبزیجات را لا به لا در شیشه بریزید و عضاره تمر هندی و سرکه را مخلوط نموده روی مواد را با این ترکیب پر نمایید.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی به زمان یک هفته در دمای اتاق جا بیوفتد.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها