[ad_1]
مواد لازم :
گوجه سبز | ۱ کیلو |
شکر | ۲۵۰ گرم |
سرکه | ۲ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. پس از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می گردد ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی پس از چند روز آماده استفاده است.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها