نوشیدنی های پاییزی که پاییزتان را خوش مزه تر می نماید


نوشیدنی پاییزی,نوشیدنی های پاییزی,طرز تهیه نوشیدنی گرم پاییزی

روش آماده کردن چای سیب نوشیدنی های پاییزی

 

روش آماده کردن نوشیدنی های فصل پاییز:

فصل پاییز یکی از فصل های سرد سال است که در آن میوه های متنوعی وجود دارد. در این فصل قادر هستید از میوه های این فصل نوشیدنی، اسموتی، آب میوه استفاده نمایید. در ادامه این نوشته بیتوته شما را با شماری از این نوشیدنی های پاییزی آشنا می نماییم. قادر هستید از این نوشیدنی های پاییزی از مهمانان خود پذیرایی نمایید و یا حتی خودتان از خوردن آن ها لذت ببرید.

روش آماده کردن چای سیب:

مواد لازم چای سیب:

 سیب رسیدهبه تعداد دلخواه
چوب دارچین (اختیاری) ۱ تکه
 عسل (اختیاری)به مقدار دلخواه

 

دستور آماده کردن چای سیب:

برای آماده کردن چای سیب، ابتدا سیب ها را بشویید و با پوست سیب ها را رنده درشت نمایید تا آب نیندازند. سینی فر را بیرون آورده و سیب ها را کف سینی بریزید.

 

با پشت قاشق آن ها را داخل سینی پخش نمایید و سینی را داخل فر قرار بدهید تا با کمترن درجه فر سیب ها خشک شوند.(۳۰ درجه خوب است) البته قادر هستید روی بخاری یا شوفاژ نیز پارچه ای پاکیزه مسطح نمایید.

 

در این مرحله سیب های رنده شده را روی آن بریزید و پخش نمایید تا با شعله کم بخاری خشک شوند. توجه داشته باشید که می بایست هر چند ساعت یکبار سیب ها را با قاشق جابه جا نمایید تا کاملا به صورت یکدست خشک شوند. برای بخاری قادر هستید از سینی های فلزی به جای پارچه استفاده نمایید.

 

پس از اینکه سیب ها خشک شدند اجازه بدهید تا داخل فر کمی برشته نیز شوند تا رنگ چای زمان دم کشیدن خوش رنگ تر شود. رنگ سیب ها پس از برشته شدن نزدیک به قهوه ای تیره می گردد.

 

قادر هستید آن ها را داخل تابه ای روی گاز حرارت بدهید تا بو داده شوند.

 

زمانی که سیب ها خنک شدند آن ها را داخل شیشه ای پاکیزه بریزید و درب آن را ببندید و قادر هستید در جای خشک و خنک به زمان ۱ سال نگهداشتن نمایید. برای درست کردن چای نیز ۱ قاشق غذاخوری از سیب خشک را داخل قوری بریزید.

 

سپس روی آن ۱ لیوان آب جوش بریزید و اجازه بدهید تا به زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب دم بکشد و خوش رنگ شود. قادر هستید برای عطر خوبتر آن از یک تکه کوچک دارچین استفاده نمایید و در زمان سرو به آن عسل بیافزایید.

 

حتی قادر هستید پوست سیب فرقی ندارد چه نوع سیب درختی باشد را به روش بالا خشک نمایید لازم به تفت دادن هم ندارد. آن را به صورت دمنوش مثل چای دم نمایید و هر شب قبل از خواب ۲ فنجان میل نمایید. این باعث آرامش و خواب خوبتر می گردد.

 

روش آماده کردن caliente شکلاتی :

 

نوشیدنی پاییزی مجلسی,نوشیدنی پاییزی برای مهمان,نوشیدنی فصل پاییز

CALIENTE شکلاتی، نوشیدنی پاییزی کافی شاپ

 

در روزهای سرد از این شکلات داغ لذت ببرید. غلیظ و صاف، با دارچین، وانیل، پرتقال و پوست لیمو مزه دار شده و روی آن خامه زده شده است.

 

مواد لازم برای آماده کردن caliente شکلاتی :

 شیر کامل۵۰۰ میلی لیتر
 چوب دارچین ۲ عدد
پوست پرتقال و لیمویک نوار بزرگ
 عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
* پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
 آرد ذرت۱ قاشق غذاخوری
 شکر قهوه ای۲ قاشق غذاخوری
 خامه برگه گرفتهبرای سرو

 

* پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری (یا از تکه های شکلات ۱۷۵ گرمی برای غنای زیادتر استفاده نمایید)

 

روش آماده کردن caliente شکلاتی :

شیر را با چوب دارچین، پوست مرکبات و وانیل در شیرجوش بریزید. روی حرارت متوسط ​​بگذارید بجوشد و ۸ تا ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید تا شیر با این مواد دم بکشد.

 

شیر را از صافی عبور بدهید و در یک پارچ صاف نمایید. مواد معطر را دور بریزید و اجازه بدهید شیر دم نموده، خنک شود، سپس آن را در یک شیرجوش پاکیزه با کاکائو و آرد ذرت بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد و هر از چند گاهی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. بین لیوان ها تقسیم نمایید و روی آن را با خامه برگه گرفته تزیین نمایید.

 

روش آماده کردن چای دارچین :

 

انواع اسموتی پاییزی,اسموتی پاییزی,نوشیدنی های فصل پاییز

روش آماده کردن چای دارچین، نوشیدنی فصل پاییز

 

یک چوب دارچین را به چای برگ آسام بیافزایید تا این دمنوش گرم کننده با ادویه دارچین را درست نمایید که در روزهای سرد عالی است. حتی قادر هستید آن را با کمی عسل شیرین و میل نمایید.

 

مواد لازم برای آماده کردن چای دارچین :

چوب دارچین۱ عدد
چای برگ آسام۲ قاشق چایخوری
عسل برای مزه دار کردنبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن چای دارچین :

حدود ۶۰۰ میلی لیتر آب را با چوب دارچین در شیرجوش گرم نمایید تا به جوش آید.

 

حرارت را خاموش نمایید، برگ های چای آسام را به آب دارچین داغ بیافزایید و بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه دم بکشد. چوب دارچین را بردارید.

 

و چای را به وسیله ی صافی داخل فنجان بریزید. با عسل سرو نمایید تا مزه آن شیرین شود.

 

روش آماده کردن هات چاکلت با پودر کاکائو، نوشیدنی پاییزی کافی شاپ :

 

نوشیدنی های پاییزی,طرز تهیه نوشیدنی گرم پاییزی,نوشیدنی پاییزی مجلسی

هات چاکلت نوشیدنی پاییزی مجلسی

 

این هات چاکلت، داغ را قادر هستید در فصل پاییز و زمستان در منزل آماده کردن نمایید و از این نوشیدنی پاییزی برای مهمان خود استفاده نمایید.

 

مواد لازم برای هات چاکلت :

 شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
 خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
 پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن هات چاکلت :

ابتدا شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط نموده و کنار می گذاریم، این کار سبب می گردد تا پودر کاکائو در شیر گلوله نشود. حالا شیر را داخل شیر جوش بریزید و خامه را به آن بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خامه خوب در شیر حل شود. آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید.

 

سپس پودر کاکائو و شکر آماده شده را به شیر بیافزایید و خوب مخلوط نمایید. اجازه بدهید مواد با هم بجوشند تا به غلظتی مناسب برسند. سپس آن را در لبوان مناسبی بریزید و با خامه برگه گرفته یا شکلات خرد شده و یا هردو تزیین نمایید و نوش جان نمایید.

 

اجازه دهید تا این مواد خوب با هم بجوشند تا به غلظتی مناسب برسند. حالا در لیوان مناسبی ریخته و با خامه برگه گرفته یا شکلات خرد شده آن را آذین و نوش جان نمایید.

 

نکته های مهم برای آماده کردن هات چاکلت (شکلات داغ) :

• بنا به سلیقه خودتان نوع شکلات تلخ و یا شیرین را انتخاب نمایید.

• اگر دوست دارید هات چاکلت کم کالری تری آماده کردن نمایید خامه را حذف نموده و از شیر کم چرب استفاده نمایید.

 

• از پودر کاکائو با کیفیت و پر رنگ برای آماده کردن هات چاکلت استفاده نمایید.

• در صورت تمایل قادر هستید از ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل استفاده نمایید.

 

طرزتهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :

 

نوشیدنی پاییزی کافی شاپ,انواع اسموتی پاییزی,اسموتی پاییزی

روش آماده کردن نوشیدنی گرم پاییزی

 

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

 آب جوشیک لیوان
 عسل ۲۵ گرم
 آب لیموترش یک قاشق چایخوری
 زنجبیل آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری
 پودر دارچین یک و نیم قاشق چایخوری

 

روش درست کردن دمنوش زنجبیل و لیمو :

زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا حدی که مخلوط شود ولی خنک نشود، آب لیمو ترش را نیز بیافزایید. در آن چیزی قرار بدهید اجازه بدهید حدود ۵ دقیقه دم بکشد. بعد از اینکه کمی خنک تر شد، آن را صاف نمایید و عسل را به آن بیافزایید و به صورت گرم میل نمایید.

 

نکته :

• اگر فشار خون تان بالاست قبل از استفاده زنجبیل با پزشک مشورت  نمایید و در استفاده آن زیاده روی نکنید.

 

• قادر هستید این از چوب دارچین و زنجبیل استفاده نمایید به این صورت که آن ها را خرد نمایید و داخل قوری بریزید و آب جوش روی آن ها بریزید و بعد ۱۰ دقیقه دم کشیدن داخل لیوان بریزید و آب لیموترش را به آن بیافزایید. زمانی که از داغی افتاد عسل را به آن بیافزایید و میل نمایید.

 

روش آماده کردن اسموتی نارنگی و توت فرنگی یکی از انواع اسموتی پاییزی :

 

نوشیدنی های پاییزی,طرز تهیه نوشیدنی گرم پاییزی,نوشیدنی پاییزی مجلسی

روش آماده کردن ی یک نوع اسموتی پاییزی

 

مواد لازم برای آماده کردن اسموتی نارنگی و توت فرنگی :

 نارنگی ۲ عدد
 توت‌ فرنگی۳ تا ۴ عدد
 بستنی۲ قاشق غذاخوری
شیر مزه دار ( شیرموز، شیرتوت فرنگی و … )به مقدار لازم 
عسلیک قاشق مرباخوری

 

روش آماده کردن اسموتی نارنگی و توت فرنگی :

ابتدا نارنگی، توت فرنگی، شیر را با هم داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط نمایید. سپس بستنی و عسل را به آن بیافزایید و مخلوط نمایید. در پایان داخل لیوان سرو بریزید و نوش جان نمایید.

 

نکاتی برای آماده کردن اسموتی :

میزان شیر به خودتان بستگی دارد قادر هستید آن را با کم و یا زیاد کردن رقیق تر و یا غلیظ تر نمایید.

 

برای آماده کردن ی اسموتی قادر هستید از قبل میوه ها را داخل فریزر منجمد نمایید. و به صورت یخ زده داخل مخلوط کن بریزید. این باعث منسجم تر شدن اسموتی شما می گردد و سرد میل نمایید. 

 

هرگز اسموتی آماده شده را داخل یخچال قرار ندهید زیرا شل می گردد و می بایست بعد از درست کردن آن را میل نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها