روش آماده کردن شکلات داغ به روش های متفاوت

[ad_1]

 طرز تهیه کاکائو داغ,طرز تهیه شکلات داغ با پودر کاکائو

درست کردن شکلات داغ با پودر کاکائو

 

روش آماده کردن شکلات داغ برای روزهای سرد

شکلات داغ یا هات چاکلت از نوشیدنی های گرم در فصل های سرد سال است. شکلات داغ روش آماده کردن ی ساده ای دارد، که قادر هستید آن را در خانه آماده کردن نمایید و از فواید آن لذت ببرید.

خوبترین نوع شکلات برای درست کردن هات چاکلت یا شکلات داغ شکلات تخته ای تلخ ۶۰ درصد یا بالاتر با کیفیتی خوب و مطبوع است. به همین خاطر خواص هات چاکلت با شکلات تلخ برای تندرستی بدن به خصوص در روزهای سرد زمستان و هجوم ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا بی مانند است.

 

البته خیلی ها برای آماده کردن ی شکلات داغ از مخلوط پودر کاکائو با آب جوش استفاده می کنند. در ادامه با روش های آماده کردن ی شکلات داغ آشنا شوید.

 

روش آماده کردن شکلات داغ با پودر کاکائو:

مواد لازم برای شکلات داغ مکا :

 پودر کاکائو شیرین نشده ۱ فنجان
 شکر۱ فنجان 
 پودر اسپرسو فوری یک چهارم فنجان
 وانیل ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط شیر و خامه ۲ فنجان
شیر۶ فنجان
آب سرد۱ فنجان

 

* مخلوط شیر و خامه (محصولی که از ترکیب برابر شیر و خامه درست شده است)

 

روش آماده کردن شکلات داغ مکا:

ابتدا پودر کاکائو شیرین نشده، شکر، پودر اسپرسو فوری، وانیل، یک مقدار نمک و یک فنجان آب سرد را در یک قابلمه با هم مخلوط نمایید و با حرارت ملایم حرارت دهید.

 

مواد اولیه را به شتاب هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که پودر کاکائو در مخلوط حل شود و مخلوط رنگ کرم به خود بگیرد.

 

آهسته آهسته شیر و مخلوط شیر و خامه را به مخلوط بیافزایید و سریع هم بزنید تا گرم شود. شیر و مخلوط شیر و خامه را به صورت یک فنجان شیر و یک چهارم فنجان مخلوط شیر و خامه در هر بار، به ترکیب بیافزایید تا تمام آنها به ترکیب اضافه شوند و مواد کاملاً به خورد هم برود. مراقب باشید که این مخلوط نباید بجوشد. سپس آن را در ظرف سرو بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

روش آماده کردن هات چاکلت یا شکلات داغ خانگی:

طرز تهیه شکلات داغ,شکلات داغ

طرزتهیه شکلات داغ

 

مواد لازم برای ۴ فنجان :

 شکلات تلخ ریز خرد شده ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
 شیر پرچرب۴ فنجان 
 عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
 نمک نوک قاشق چایخوری
 خامه زده شده یا پودر کاکائوبرای تزیین 

 

روش آماده کردن هات چاکلت یا شکلات داغ خانگی :

برای آماده کردن ی هات چاکلت حرفه ای خانگی ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ریز خرد شده و شکر قهوه ای را در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط نمایید. این کار کمک می نماید تا تمام تکه های درشت شکر یا کاکائو از هم باز شوند. شیر پر چرب را به این مواد بیافزایید، کمی هم بزنید و قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید.

 

حدود ۵ دقیقه مخلوط را مرتب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست آورید. حالا عصاره وانیل و مقدار خیلی کم نمک را بیافزایید. پس از حدود ۲۰ ثانیه از اضافه کردن نمک و وانیل هات چاکلت را در فنجان های مورد نظر سرو نمایید و در صورت تمایل روی آن را با پودر کاکائو، پودر دارچین یا خامه زده شده تزیین نمایید.

 

روش آماده کردن شکلات داغ :

درست کردن شکلات داغ,طرزتهیه شکلات داغ

روش آماده کردن انواع شکلات داغ

 

مواد لازم برای آماده کردن شکلات داغ :

 شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
 پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
 شکر۲ قاشق غذاخوری 
 شیر ۴ فنجان
 وانیل ۱ قاشق چایخوری
 نمکمقدار خیلی کمی 
خامه هم زده و کاکائو برای آذین (اختیاری)

 

روش آماده کردن کاکائو داغ یا شکلات داغ :

شکلات تلخ ها را با کارد آشپزخانه به صورت ابعاد ریز خرد نمایید. پودر کاکائو و شکر را به آن بیافزایید و با همزن به خوبی آنها را هم بزنید و با یکدیگر ترکیب نمایید تا توده های شکر و کاکائو باز شوند. این ترکیبات را در قابلمه بریزید و شیر را به آن بیافزایید. قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید.

 

تا زمانی که شیر جوشانده شود، مواد درون ظرف را با همزن گه گاه هم بزنید. این کار را تا زمانی که محتویات قابلمه داغ شده و غلظت مناسب پیدا نموده اند، ادامه دهید. زمان تقریبی آن حدود ۵ دقیقه است.

 

در پایان نمک و وانیل را به آن بیافزایید و هم بزنید. هات چاکلت آماده است، قادر هستید آن را در فنجان بریزید.

 

روی آن را در صورت تمایل قادر هستید با خامه هم زده و کمی پودر کاکائو آذین نمایید که در نتیجه ظاهر هات چاکلت زیباتر و مزه نوشیدنی شما نیز خوش طعم تر خواهد شد.

 

نکته برای درست کردن شکلات داغ :

برای داشتن مزه خوبتر قادر هستید از شیر پرچرب استفاده نمایید، البته اگر چربی آن برای شما مشکلی ایجاد  نمی نماید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها