[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در گوشت گوساله چرخ نموده پخته
خواص گوشت گوساله چرخ نموده پخته
گوشت گوساله چرخ نموده پخته، منبعی غنی از پروتئین با کیفیت بالا، آهن، روی و ویتامین های گروه B است. این ماده غذایی بعد از پخته شدن، به آسانی هضم شده و برای تندرستی بدن فواید بسیاری دارد. پروتئین موجود در گوشت گوساله چرخ نموده پخته، برای ساخت و ترمیم بافت های عضلانی، استخوان ها و پوست ضروری است. و آهن موجود در آن از کم خونی پیشگیری می نماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 7.56 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 24.38 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 17.00 میلی گرم |
مس | 0.10 میلی گرم |
آهن | 0.99 میلی گرم |
منیزیم | 24.00 میلی گرم |
فسفر | 217.00 میلی گرم |
پتاسیم | 337.00 میلی گرم |
سلنیوم | 13.70 میکروگرم |
سدیم | 83.00 میلی گرم |
روی | 3.87 میلی گرم |
آب | 66.76 گرم |
کلسترول | 103.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.27 میلی گرم |
ویتامین B3 | 8.03 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.39 میلی گرم |
ویتامین B9 | 11.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.27 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.15 میلی گرم |
ویتامین K | 1.20 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته