
ارزش غذایی و کالری موجود در گوشت گوساله چرخ نموده پخته
خواص گوشت گوساله چرخ نموده پخته
گوشت گوساله چرخ نموده پخته، منبعی غنی از پروتئین با کیفیت بالا، آهن، روی و ویتامین های گروه B است. این ماده غذایی بعد از پخته شدن، به آسانی هضم شده و برای تندرستی بدن فواید بسیاری دارد. پروتئین موجود در گوشت گوساله چرخ نموده پخته، برای ساخت و ترمیم بافت های عضلانی، استخوان ها و پوست ضروری است. و آهن موجود در آن از کم خونی پیشگیری می نماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۵۶ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۲۴.۳۸ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | ۱۷.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۹۹ میلی گرم |
منیزیم | ۲۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۱۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۳۷.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۳.۷۰ میکروگرم |
سدیم | ۸۳.۰۰ میلی گرم |
روی | ۳.۸۷ میلی گرم |
آب | ۶۶.۷۶ گرم |
کلسترول | ۱۰۳.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۸.۰۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۳۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۱.۲۷ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۱۵ میلی گرم |
ویتامین K | ۱.۲۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها