
ارزش غذایی و کالری موجود در چایوت
خواص چایوت
چایوت میوه ای به شکل گلابی و به رنگ سبز روشن از خانواده ی کدوها است که بومی مکزیک و آمریکایی لاتین بوده و بافتی ترد و طعمی شبیه خیار و سیب زمینی دارد. میوه ی چایوت دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، مس، منگنز، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، روی و فیبر است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۱ گرم |
کربوهیدرات | ۴.۵ گرم |
پروتئین | ۰.۸ گرم |
قندها | ۱.۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۸۱ گرم |
کلسیم | ۱۷.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۲ میلی گرم |
آهن | ۰.۳۴ میلی گرم |
منیزیم | ۱۲.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۸.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۲۰ میکروگرم |
سدیم | ۲.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۷۴ میلی گرم |
آب | ۹۴.۲۴ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۲۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۴۷۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۷۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۹۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۷.۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۴.۱ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها