ارزش غذایی و کالری موجود در چایوت
خواص چایوت
چایوت میوه ای به شکل گلابی و به رنگ سبز روشن از خانواده ی کدوها است که بومی مکزیک و آمریکایی لاتین بوده و بافتی ترد و طعمی شبیه خیار و سیب زمینی دارد. میوه ی چایوت دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، مس، منگنز، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، روی و فیبر است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.1 گرم |
کربوهیدرات | 4.5 گرم |
پروتئین | 0.8 گرم |
قندها | 1.7 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.81 گرم |
کلسیم | 17.00 میلی گرم |
مس | 0.12 میلی گرم |
آهن | 0.34 میلی گرم |
منیزیم | 12.00 میلی گرم |
فسفر | 18.00 میلی گرم |
پتاسیم | 125.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.20 میکروگرم |
سدیم | 2.00 میلی گرم |
روی | 0.74 میلی گرم |
آب | 94.24 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.025 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.029 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.470 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.076 میلی گرم |
ویتامین B9 | 93.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 7.7 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 4.1 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها