ارزش غذایی و کالری موجود در پنیر سویا یا توفو خام
خواص پنیر سویا یا توفو خام
توفو خام، نوعی فرآورده سویا است که بافتی نرم و طعمی ملایم دارد. این ماده غذایی به علت عدم نیاز به پخت و پز، به عنوان یک خوراک خام و آماده استفاده شناخته میشود و به آسانی میتوان آن را به رژیم غذایی اضافه نمود. توفو خام، منبعی عالی از پروتئین گیاهی، آهن و کلسیم است. همچنین شامل فیبر، منیزیم، فسفر و ویتامینهای گروه B نیز میباشد. این ماده غذایی به علت کالری و چربی کم، جزو خوراکیهای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران و وگانها به شمار میرود. توفو مادهای ایدهآل برای استفاده در انواع سالاد، ساندویچ، سس و دیپ میباشد. همچنین میتوان از آن برای آماده کردن اسموتی، دسر و یا جایگزین گوشت در غذاهای مختلف استفاده نمود.
ادامه خواص پنیر سویا یا توفو خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 8.7 گرم |
کربوهیدرات | 2.8 گرم |
پروتئین | 17 گرم |
قندها | 2.72 گرم |
کربوهیدرات خالص | 0.48 گرم |
کلسیم | 683.00 میلی گرم |
مس | 0.38 میلی گرم |
آهن | 2.66 میلی گرم |
منیزیم | 60.00 میلی گرم |
فسفر | 190.00 میلی گرم |
پتاسیم | 237.00 میلی گرم |
سلنیوم | 17.40 میکروگرم |
سدیم | 14.00 میلی گرم |
روی | 1.57 میلی گرم |
آب | 69.83 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.158 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.102 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.381 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.092 میلی گرم |
ویتامین B9 | 29.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.2 میلی گرم |
ویتامین E | 0.04 میلی گرم |
ویتامین K | 7.8 میکروگرم |
ویتامین A | 1.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها