
ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله آبپز
خواص مغز گوساله آبپز
مغز گوساله مملو از پروتئین و چربی بوده و میتواند برای رشد و نمو نوجوانان و کودکان هم خیلی مناسب باشد. البته کاملا مشخص است که استفاده آن و گوشت قرمز می بایست متعادل باشد تا مضرات آن به میزان زیاد وارد بدن انسان نشود. مغز گوساله را به هیچ به صورت خام استفاده نکنید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۹.۶۳ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۱۱.۴۸ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | ۱۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۶ میلی گرم |
آهن | ۱.۶۷ میلی گرم |
منیزیم | ۱۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۸۵.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۸۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۱.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۵۶.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۶۱ میلی گرم |
آب | ۷۶.۸۹ گرم |
کلسترول | ۳۱۰۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۴۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۷ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۹.۶۵ میکروگرم |
ویتامین C | ۱۳.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها