ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله آبپز
خواص مغز گوساله آبپز
مغز گوساله مملو از پروتئین و چربی بوده و میتواند برای رشد و نمو نوجوانان و کودکان هم خیلی مناسب باشد. البته کاملا مشخص است که استفاده آن و گوشت قرمز می بایست متعادل باشد تا مضرات آن به میزان زیاد وارد بدن انسان نشود. مغز گوساله را به هیچ به صورت خام استفاده نکنید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 9.63 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 11.48 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 16.00 میلی گرم |
مس | 0.26 میلی گرم |
آهن | 1.67 میلی گرم |
منیزیم | 16.00 میلی گرم |
فسفر | 385.00 میلی گرم |
پتاسیم | 385.00 میلی گرم |
سلنیوم | 11.00 میکروگرم |
سدیم | 156.00 میلی گرم |
روی | 1.61 میلی گرم |
آب | 76.89 گرم |
کلسترول | 3100.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.20 میلی گرم |
ویتامین B3 | 2.43 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.17 میلی گرم |
ویتامین B9 | 3.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 9.65 میکروگرم |
ویتامین C | 13.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها