[ad_1]

ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله سرخ شده
خواص مغز گوساله سرخ شده
استفاده مغز گوسفند و گاو فواید و خواص بسیاری برای بدن دارد. استفاده مغز گوساله به برطرف کردن کمخوابی و مشکلات طبع خشک و بهبود افسردگی میتوان اشاره نمود. البته نباید فراموش نمود که این ماده به علت دارا بودن کلسترول و کالری بالا می بایست به میزان متعادلی استفاده شود؛ در غیر اینصورت احتمالا شاهد مضررات آن در بدن خود خواهید بود.
| مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
|---|---|
| چربی کل | ۱۶.۷۵ گرم |
| کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
| پروتئین | ۱۴.۴۸ گرم |
| قندها | ۰.۰۰ گرم |
| کربوهیدرات خالص | —– |
| کلسیم | ۱۰.۰۰ میلی گرم |
| مس | ۰.۳۰ میلی گرم |
| آهن | ۱.۰۷ میلی گرم |
| منیزیم | ۱۸.۰۰ میلی گرم |
| فسفر | ۴۳۴.۰۰ میلی گرم |
| پتاسیم | ۴۷۲.۰۰ میلی گرم |
| سلنیوم | ۱۲.۰۰ میکروگرم |
| سدیم | ۱۷۶.۰۰ میلی گرم |
| روی | ۱.۸۲ میلی گرم |
| آب | ۶۸.۵۶ گرم |
| کلسترول | ۲۱۲۰.۰۰ میلی گرم |
| ویتامین ها | |
| ویتامین B1 | ۰.۱۵ میلی گرم |
| ویتامین B2 | ۰.۳۶ میلی گرم |
| ویتامین B3 | ۵.۶۲ میلی گرم |
| ویتامین B6 | ۰.۳۳ میلی گرم |
| ویتامین B9 | ۶.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین B12 | ۲۱.۳۰ میکروگرم |
| ویتامین C | ۱۵.۰۰ میلی گرم |
| ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
| ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
























آخرین دیدگاهها