ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله سرخ شده
خواص مغز گوساله سرخ شده
استفاده مغز گوسفند و گاو فواید و خواص بسیاری برای بدن دارد. استفاده مغز گوساله به برطرف کردن کمخوابی و مشکلات طبع خشک و بهبود افسردگی میتوان اشاره نمود. البته نباید فراموش نمود که این ماده به علت دارا بودن کلسترول و کالری بالا می بایست به میزان متعادلی استفاده شود؛ در غیر اینصورت احتمالا شاهد مضررات آن در بدن خود خواهید بود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 16.75 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 14.48 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 10.00 میلی گرم |
مس | 0.30 میلی گرم |
آهن | 1.07 میلی گرم |
منیزیم | 18.00 میلی گرم |
فسفر | 434.00 میلی گرم |
پتاسیم | 472.00 میلی گرم |
سلنیوم | 12.00 میکروگرم |
سدیم | 176.00 میلی گرم |
روی | 1.82 میلی گرم |
آب | 68.56 گرم |
کلسترول | 2120.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.15 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.36 میلی گرم |
ویتامین B3 | 5.62 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.33 میلی گرم |
ویتامین B9 | 6.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 21.30 میکروگرم |
ویتامین C | 15.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها