خواص مخلوط آب سیب، آب انگور و آب گلابی
ترکیب آب این سه میوه خوش طعم، یک نوشیدنی پر انرژی و مملو از ویتامینها و مواد معدنی است. این مخلوط با داشتن آنتیاکسیدانهای قوی، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک مینماید و میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی و بعضی انواع سرطان تاثیرگذار باشد. همچنین، فیبر موجود در این ترکیب به بهبود هضم و کم شدن کلسترول خون کمک مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.12 گرم |
کربوهیدرات | 12.96 گرم |
پروتئین | 0.17 گرم |
قندها | 9.95 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 72.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.14 میلی گرم |
منیزیم | 6.00 میلی گرم |
فسفر | 11.00 میلی گرم |
پتاسیم | 89.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 5.00 میلی گرم |
روی | 0.06 میلی گرم |
آب | 86.44 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.09 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 50.70 میلی گرم |
ویتامین E | 0.01 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها