[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ماءالشعیر (آب جو)
خواص ماءالشعیر (آب جو)
ماءالشعیر، نوشیدنی محبوب و پرطرفداری است که علاوه بر مزه دلپذیر، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این نوشیدنی مملو از ویتامینهای گروه B است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک مینماید و در بهبود عملکرد مغز و اعصاب نقش مهمی دارد. همچنین، ماءالشعیر شامل آنتیاکسیدانهایی است که به محافظت از سلولها در برابر صدمه رادیکالهای آزاد کمک مینماید و میتواند در پیشگیری از بعضی بیماریها تاثیرگذار باشد. علاوه بر این، ماءالشعیر به علت داشتن فیبر، به بهبود هضم و کم شدن کلسترول خون کمک مینماید.
ادامه خواص ماءالشعیر (آب جو)
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.00 گرم |
کربوهیدرات | 10.60 گرم |
پروتئین | 0.00 گرم |
قندها | 10.60 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 5.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.05 میلی گرم |
منیزیم | 1.00 میلی گرم |
فسفر | 0.00 میلی گرم |
پتاسیم | 1.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 13.00 میلی گرم |
روی | 0.07 میلی گرم |
آب | 89.30 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته