[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در قارچ
خواص قارچ
قارچهای خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند. قارچها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود. قارچها به علت داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند و به تقویت سیستم ایمنی کمک مینماید، درنتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماریها و عوامل آلرژیزا بالا میرود.
ادامه خواص قارچ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۳۴۰ گرم |
کربوهیدرات | ۳.۲۶ گرم |
پروتئین | ۳.۰۹ گرم |
قندها | ۱.۹۸ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۲۶ گرم |
کلسیم | ۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۳۲ میلی گرم |
آهن | ۰.۵۰ میلی گرم |
منیزیم | ۹.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۸۶.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۸.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۹.۳۰ میکروگرم |
سدیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۵۲ میلی گرم |
آب | ۹۲.۴۵ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸۱ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۴۰۲ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۳.۶۰۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۰۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۷.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۲.۱ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۲۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها