جدول ارزش غذایی و میزان کالری قارچ

[ad_1]

کالری قارچ,ارزش غذایی قارچ

ارزش غذایی و کالری موجود در قارچ

 

خواص قارچ

قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود. قارچ‌ها به علت داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌نماید، درنتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماری‌ها و عوامل آلرژی‌زا بالا می‌رود.  

ادامه خواص قارچ
جدول ارزش غذایی قارچ در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم قارچ: ۲۲ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۰.۳۴۰  گرم
کربوهیدرات۳.۲۶ گرم
پروتئین۳.۰۹  گرم
قندها۱.۹۸ گرم
کربوهیدرات خالص۲.۲۶  گرم
کلسیم۳.۰۰  میلی گرم
مس۰.۳۲  میلی گرم
آهن۰.۵۰  میلی گرم
منیزیم۹.۰۰  میلی گرم
فسفر۸۶.۰۰  میلی گرم
پتاسیم۳۱۸.۰۰  میلی گرم
سلنیوم۹.۳۰  میکروگرم
سدیم۵.۰۰  میلی گرم
روی۰.۵۲  میلی گرم
آب۹۲.۴۵  گرم 
کلسترول۰.۰۰  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۸۱  میلی گرم
ویتامین B2۰.۴۰۲  میلی گرم
ویتامین B3۳.۶۰۷  میلی گرم
ویتامین B6۰.۱۰۴ میلی گرم
ویتامین B9۱۷.۰۰  میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰  میکروگرم
ویتامین C۲.۱ میلی گرم
ویتامین E۰.۰۱  میلی گرم
ویتامین K۰.۰  میکروگرم
ویتامین A۰.۰۰  میکروگرم
ویتامین D۰.۲۰  میکروگرم

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها