[ad_1]

ارزش غذایی و کالری موجود در قارچ
خواص قارچ
قارچهای خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند. قارچها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود. قارچها به علت داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند و به تقویت سیستم ایمنی کمک مینماید، درنتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماریها و عوامل آلرژیزا بالا میرود.
ادامه خواص قارچ
| مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
|---|---|
| چربی کل | ۰.۳۴۰ گرم |
| کربوهیدرات | ۳.۲۶ گرم |
| پروتئین | ۳.۰۹ گرم |
| قندها | ۱.۹۸ گرم |
| کربوهیدرات خالص | ۲.۲۶ گرم |
| کلسیم | ۳.۰۰ میلی گرم |
| مس | ۰.۳۲ میلی گرم |
| آهن | ۰.۵۰ میلی گرم |
| منیزیم | ۹.۰۰ میلی گرم |
| فسفر | ۸۶.۰۰ میلی گرم |
| پتاسیم | ۳۱۸.۰۰ میلی گرم |
| سلنیوم | ۹.۳۰ میکروگرم |
| سدیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
| روی | ۰.۵۲ میلی گرم |
| آب | ۹۲.۴۵ گرم |
| کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
| ویتامین ها | |
| ویتامین B1 | ۰.۰۸۱ میلی گرم |
| ویتامین B2 | ۰.۴۰۲ میلی گرم |
| ویتامین B3 | ۳.۶۰۷ میلی گرم |
| ویتامین B6 | ۰.۱۰۴ میلی گرم |
| ویتامین B9 | ۱۷.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین C | ۲.۱ میلی گرم |
| ویتامین E | ۰.۰۱ میلی گرم |
| ویتامین K | ۰.۰ میکروگرم |
| ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
| ویتامین D | ۰.۲۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
























آخرین دیدگاهها