ارزش غذایی و کالری موجود در سالاد تن ماهی
خواص سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی، یک غذای محبوب و پرطرفداری است که هم مزه خوبی دارد و هم از دید تغذیهای ارزش بالایی دارد. ترکیب تن ماهی با سایر مواد مقوی، سبب میشود این سالاد منبع غنی از پروتئین، مواد معدنی و چربیهای سالم باشد. منبع خیلی خوبی از پروتئین با کیفیت بالا است که برای رشد و ترمیم عضلات ضروری است. پروتئین موجود در این سالاد به شما احساس سیری میدهد و به کم شدن اشتها کمک مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۸ گرم |
کربوهیدرات | ۵ گرم |
پروتئین | ۱۱ گرم |
قندها | ۳ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۵ گرم |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | —– |
آهن | ۱.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | —– |
فسفر | —– |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | —– |
سدیم | ۲۹۰.۰۰ میلی گرم |
روی | —– |
آب | —– |
کلسترول | ۱۵.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | —– |
ویتامین B2 | —– |
ویتامین B3 | —– |
ویتامین B6 | —– |
ویتامین B9 | —– |
ویتامین B12 | —– |
ویتامین C | —– |
ویتامین E | —– |
ویتامین K | —– |
ویتامین A | —– |
ویتامین D | —– |
آخرین دیدگاهها