ارزش غذایی و کالری موجود در توفو سرخ شده
خواص توفو سرخ شده
توفو سرخ شده، یک غذای گیاهی خوش طعم و پرخاصیت است که با استفاده از توفو، که فرآوردهای از سویا میباشد، آماده کردن میشود. توفو به علت مزه خنثی و قابلیت جذب مزههای دیگر، مادهای ایدهآل برای سرخ کردن است. توفو سرخ شده، منبع خوبی از پروتئین، آهن و کلسیم است. همچنین شامل فیبر، منیزیم، فسفر و ویتامینهای گروه B نیز میباشد. این غذا به علت کالری و چربی کم، جزو غذاهای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران و وگانها محسوب میشود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 20 گرم |
کربوهیدرات | 8.9 گرم |
پروتئین | 19 گرم |
قندها | 2.7 گرم |
کربوهیدرات خالص | 4.96 گرم |
کلسیم | 372.00 میلی گرم |
مس | 0.40 میلی گرم |
آهن | 4.87 میلی گرم |
منیزیم | 60.00 میلی گرم |
فسفر | 287.00 میلی گرم |
پتاسیم | 146.00 میلی گرم |
سلنیوم | 28.50 میکروگرم |
سدیم | 16.00 میلی گرم |
روی | 1.99 میلی گرم |
آب | 50.52 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.170 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.050 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.100 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.099 میلی گرم |
ویتامین B9 | 27.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.04 میلی گرم |
ویتامین K | 7.8 میکروگرم |
ویتامین A | 1.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها