
ارزش غذایی و کالری موجود در توفو سرخ شده
خواص توفو سرخ شده
توفو سرخ شده، یک غذای گیاهی خوش طعم و پرخاصیت است که با استفاده از توفو، که فرآوردهای از سویا میباشد، آماده کردن میشود. توفو به علت مزه خنثی و قابلیت جذب مزههای دیگر، مادهای ایدهآل برای سرخ کردن است. توفو سرخ شده، منبع خوبی از پروتئین، آهن و کلسیم است. همچنین شامل فیبر، منیزیم، فسفر و ویتامینهای گروه B نیز میباشد. این غذا به علت کالری و چربی کم، جزو غذاهای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران و وگانها محسوب میشود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۰ گرم |
کربوهیدرات | ۸.۹ گرم |
پروتئین | ۱۹ گرم |
قندها | ۲.۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۴.۹۶ گرم |
کلسیم | ۳۷۲.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۴۰ میلی گرم |
آهن | ۴.۸۷ میلی گرم |
منیزیم | ۶۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۸۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۴۶.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۸.۵۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۶.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۹۹ میلی گرم |
آب | ۵۰.۵۲ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۷۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۵۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۱۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۹۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۷.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۷.۸ میکروگرم |
ویتامین A | ۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها