جدول ارزش غذایی و میزان کالری توفو سرخ شده


کالری توفو سرخ شده,ارزش غذایی توفو سرخ شده

ارزش غذایی و کالری موجود در توفو سرخ شده

 

خواص توفو سرخ شده

توفو سرخ شده، یک غذای گیاهی خوش طعم و پرخاصیت است که با استفاده از توفو، که فرآورده‌ای از سویا می‌باشد، آماده کردن می‌شود. توفو به علت مزه خنثی و قابلیت جذب مزه‌های دیگر، ماده‌ای ایده‌آل برای سرخ کردن است. توفو سرخ شده، منبع خوبی از پروتئین، آهن و کلسیم است. همچنین شامل فیبر، منیزیم، فسفر و ویتامین‌های گروه B نیز می‌باشد. این غذا به علت کالری و چربی کم، جزو غذاهای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران و وگان‌ها محسوب می‌شود.

جدول ارزش غذایی توفو سرخ شده در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم توفو سرخ شده: ۲۷۰ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۲۰ گرم
کربوهیدرات۸.۹ گرم
پروتئین۱۹ گرم
قندها۲.۷ گرم
کربوهیدرات خالص۴.۹۶ گرم
کلسیم۳۷۲.۰۰ میلی گرم
مس۰.۴۰ میلی گرم
آهن۴.۸۷ میلی گرم
منیزیم۶۰.۰۰ میلی گرم
فسفر۲۸۷.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۱۴۶.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۲۸.۵۰ میکروگرم
سدیم۱۶.۰۰ میلی گرم
روی۱.۹۹ میلی گرم
آب۵۰.۵۲ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۱۷۰ میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۵۰ میلی گرم
ویتامین B3۰.۱۰۰ میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۹۹ میلی گرم
ویتامین B9۲۷.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین E۰.۰۴ میلی گرم
ویتامین K۷.۸ میکروگرم
ویتامین A۱.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها