جدول ارزش غذایی و میزان کالری توفو سرخ شده


کالری توفو سرخ شده,ارزش غذایی توفو سرخ شده

ارزش غذایی و کالری موجود در توفو سرخ شده

 

خواص توفو سرخ شده

توفو سرخ شده، یک غذای گیاهی خوش طعم و پرخاصیت است که با استفاده از توفو، که فرآورده‌ای از سویا می‌باشد، آماده کردن می‌شود. توفو به علت مزه خنثی و قابلیت جذب مزه‌های دیگر، ماده‌ای ایده‌آل برای سرخ کردن است. توفو سرخ شده، منبع خوبی از پروتئین، آهن و کلسیم است. همچنین شامل فیبر، منیزیم، فسفر و ویتامین‌های گروه B نیز می‌باشد. این غذا به علت کالری و چربی کم، جزو غذاهای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران و وگان‌ها محسوب می‌شود.

جدول ارزش غذایی توفو سرخ شده در 100 گرم
100 گرم توفو سرخ شده: 270 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل20 گرم
کربوهیدرات8.9 گرم
پروتئین19 گرم
قندها2.7 گرم
کربوهیدرات خالص4.96 گرم
کلسیم372.00 میلی گرم
مس0.40 میلی گرم
آهن4.87 میلی گرم
منیزیم60.00 میلی گرم
فسفر287.00 میلی گرم
پتاسیم146.00 میلی گرم
سلنیوم28.50 میکروگرم
سدیم16.00 میلی گرم
روی1.99 میلی گرم
آب50.52 گرم 
کلسترول0.00 میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.170 میلی گرم
ویتامین B20.050 میلی گرم
ویتامین B30.100 میلی گرم
ویتامین B60.099 میلی گرم
ویتامین B927.00 میکروگرم
ویتامین B120.00 میکروگرم
ویتامین C0.00 میلی گرم
ویتامین E0.04 میلی گرم
ویتامین K7.8 میکروگرم
ویتامین A1.00 میکروگرم
ویتامین D0.00 میکروگرم

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها