ارزش غذایی و کالری موجود در تن ماهی پخته
خواص تن ماهی پخته
کنسرو تن ماهی پخته، منبعی غنی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها و مواد معدنی است که فواید متعددی برای تندرستی بدن دارد. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در تن ماهی، به کم شدن کلسترول و تری گلیسیرید خون، تنظیم فشار خون و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می نماید. امگا 3 به عملکرد صحیح مغز، تقویت حافظه و پیشگیری از بیماری آلزایمر سودمند است.
ادامه خواص تن ماهی پخته
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 6.28 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 29.91 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 10.00 میلی گرم |
مس | 0.11 میلی گرم |
آهن | 1.31 میلی گرم |
منیزیم | 64.00 میلی گرم |
فسفر | 326.00 میلی گرم |
پتاسیم | 323.00 میلی گرم |
سلنیوم | 46.80 میکروگرم |
سدیم | 50.00 میلی گرم |
روی | 0.77 میلی گرم |
آب | 59.09 گرم |
کلسترول | 49.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.28 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.31 میلی گرم |
ویتامین B3 | 10.54 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.53 میلی گرم |
ویتامین B9 | 2.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 10.88 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 757.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها