جدول ارزش غذایی و میزان کالری تن ماهی خام


کالری تن ماهی خام,ارزش غذایی تن ماهی خام

ارزش غذایی و کالری موجود در تن ماهی خام

 

خواص تن ماهی خام

تن ماهی خام شامل مقادیر قابل توجهی پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین ها و مواد معدنی است که قادر هست برای تندرستی بدن سودمند باشد. با این حال، این فواید زمانی قابل دسترس هستند که تن ماهی به طور کامل پخته شده باشد. استفاده تن ماهی خام به علت خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، به هیچ وجه توصیه نمی شود.

ادامه خواص تن ماهی خام
جدول ارزش غذایی تن ماهی خام در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم تن ماهی خام: ۱۴۴ کیلوکالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۴.۹۰ گرم
کربوهیدرات۰.۰۰ گرم
پروتئین۲۳.۳۳ گرم
قندها۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات خالص—–
کلسیم۸.۰۰ میلی گرم
مس۰.۰۹ میلی گرم
آهن۱.۰۲ میلی گرم
منیزیم۵۰.۰۰ میلی گرم
فسفر۲۵۴.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۲۵۲.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۳۶.۵۰ میکروگرم
سدیم۳۹.۰۰ میلی گرم
روی۰.۶۰ میلی گرم
آب۶۸.۰۹ گرم 
کلسترول۳۸.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۲۴ میلی گرم
ویتامین B2۰.۲۵ میلی گرم
ویتامین B3۸.۶۵ میلی گرم
ویتامین B6۰.۴۶ میلی گرم
ویتامین B9۲.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۹.۴۳ میکروگرم
ویتامین C۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین E۱.۰۰ میلی گرم
ویتامین K۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین A۶۵۵.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۵.۷۰ میکروگرم

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها