ارزش غذایی و کالری موجود در تن ماهی خام
خواص تن ماهی خام
تن ماهی خام شامل مقادیر قابل توجهی پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها و مواد معدنی است که قادر هست برای تندرستی بدن سودمند باشد. با این حال، این فواید زمانی قابل دسترس هستند که تن ماهی به طور کامل پخته شده باشد. استفاده تن ماهی خام به علت خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، به هیچ وجه توصیه نمی شود.
ادامه خواص تن ماهی خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 4.90 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 23.33 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 8.00 میلی گرم |
مس | 0.09 میلی گرم |
آهن | 1.02 میلی گرم |
منیزیم | 50.00 میلی گرم |
فسفر | 254.00 میلی گرم |
پتاسیم | 252.00 میلی گرم |
سلنیوم | 36.50 میکروگرم |
سدیم | 39.00 میلی گرم |
روی | 0.60 میلی گرم |
آب | 68.09 گرم |
کلسترول | 38.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.24 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.25 میلی گرم |
ویتامین B3 | 8.65 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.46 میلی گرم |
ویتامین B9 | 2.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 9.43 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 1.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 655.00 میکروگرم |
ویتامین D | 5.70 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها