[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در به
خواص به
به یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداكثر ۵ متر حاصل میشود. برگ، میوه، دانه و سایر قسمتهای درخت به دارای خاصیت درمانی بوده و به صورت خام، پخته، شربت، مربا، ژله، كمپوت و جوشانده استفاده می گردد و بهطور كلی برای تقویت قلب و اعصاب خیلی سودمند است. از آنجایی كه یک مولتی ویتامین كامل محسوب می گردد برای درمان لاغری و پیشگیری از چاقی استفاده این میوه توصیه می گردد. به همچنین دارای ویتامین E و آنتی اكسیدان بوده و جلوی سرطان را می گیرد.
ادامه خواص به
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۱۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۱۵.۳۰ گرم |
پروتئین | ۰.۴۰ گرم |
قندها | – |
کربوهیدرات خالص | ۱۳.۴ گرم |
کلسیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۳ میلی گرم |
آهن | ۰.۷۰ میلی گرم |
منیزیم | ۸.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۹۷.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۶۰ میکروگرم |
سدیم | ۴.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۴ میلی گرم |
آب | ۸۳.۸۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۳۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۲۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۴۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۱۵.۰ میلی گرم |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | ۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | – |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها