جدول ارزش غذایی و میزان کالری به

[ad_1]

کالری به,ارزش غذایی به

ارزش غذایی و کالری موجود در به

 

خواص به

به یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداكثر ۵ متر حاصل می‌شود. برگ، میوه، دانه و سایر قسمت‌های درخت به دارای خاصیت درمانی بوده و به صورت خام، پخته، شربت، مربا، ژله، كمپوت و جوشانده استفاده می گردد و به‌طور كلی برای تقویت قلب و اعصاب خیلی سودمند است. از آنجایی كه یک مولتی ویتامین كامل محسوب می گردد برای درمان لاغری و پیشگیری از چاقی استفاده این میوه توصیه می گردد. به همچنین دارای ویتامین E و آنتی اكسیدان بوده و جلوی سرطان را می گیرد.  

ادامه خواص به
جدول ارزش غذایی به در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم به: ۵۷ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۰.۱۰۰  گرم
کربوهیدرات۱۵.۳۰ گرم
پروتئین۰.۴۰  گرم
قندها
کربوهیدرات خالص۱۳.۴  گرم
کلسیم۱۱.۰۰  میلی گرم
مس۰.۱۳  میلی گرم
آهن۰.۷۰  میلی گرم
منیزیم۸.۰۰  میلی گرم
فسفر۱۷.۰۰  میلی گرم
پتاسیم۱۹۷.۰۰  میلی گرم
سلنیوم۰.۶۰  میکروگرم
سدیم۴.۰۰  میلی گرم
روی۰.۰۴  میلی گرم
آب۸۳.۸۰  گرم 
کلسترول۰.۰۰  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۲۰  میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۳۰  میلی گرم
ویتامین B3۰.۲۰۰  میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۴۰ میلی گرم
ویتامین B9۳.۰۰  میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰  میکروگرم
ویتامین C۱۵.۰ میلی گرم
ویتامین E
ویتامین K
ویتامین A۲.۰۰  میکروگرم
ویتامین D

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها