خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران

[ad_1]

صادرات پسته,صادرات پسته ایران,پسته ایرانی

 درخت پسته نخستین بار در تركیه و ایران یافت شد

مضرات پسته و رفع آن براى چه كسانى؟
مغز پسته چربى زیادى دارد و براى معده مناسب نیست و كسانى كه معده ضعیف دارند آن را می بایست با زرد آلو بخورند، ضمنا خوردن زیاد آن سبب گرمى بدن و كهیر و دانه هاى قرمز رنگ كه در پوست مى شود و براى رفع گرمى می بایست سركه، انار ترش یا برگه زرد آلوى ترش استفاده شود. طبع پسته گرم است و براى اشخاص گرم مزاج مناسب نیست.

كسانى كه دیابت یا ناراحتى كلیه دارند سعى كنند پسته كم بخورند. خوردن پسته در بانو هاى باردار نباید افراط شود چون سبب زردى كودك مى شود.

برای چه خانمها می بایست پسته بخورند؟
كم خونى رایج میان دختران و زنان پس از سن بلوغ یكى از مواردى است كه با خوردن پسته قابل جبران است. دخترانى كه در طول هفته به میزان لازم پسته استفاده مى كنند مى توانند به پیشگیرى از ابتلا به كم خونى كمك كنند.

پسته از جمله دانه هاى مغزى است كه علاوه بر آهن داراى ویتامین B6، B1  وE  است كه مى تواند در كنار متعادل سازى اشتهاى دختران در سن بلوغ به تقویت سلول هاى عصبى بدن نیز كمك كند.

معجونی اصیل با حضور پسته!
معجونى كه از تركیب پسته، قند و هل آماده کردن مى شود. در قدیم استفاده این معجون براى زنانى كه تازه وضع حمل كرده بودند استفاده مى شد. این معجون به عنوان غذاى كمكى سودمند مى تواند در روزهاى قاعدگى نیز به تقویت بنیه دختران كمك كند.

دندان محكم با پسته خندان و نه در بسته!
كسانى كه مى خواهند دندان و دهان خوشبو داشته باشند پوسته سبز پسته را بخورند و جویدن پسته براى التیام زخم هاى داخل دهان مناسب است. براى استحكام لثه ها نیز مالیدن آن  بر روى لثه مفید است.

غذاى خوش طعم با پسته: 
درخت پسته نخستین بار در تركیه و ایران یافت شد. در آن زمان پسته غذاى اشراف بود. به علت ارزش غذایى بالایى كه پسته دارد، مى توان با پسته غذاها و دسرهاى متنوع ، شیرینى ها، بستنى هاى خوش طعم اى را آماده کردن كرد. از جمله غذاهایى كه مى توان نام برد:
پسته پلو، خورش فسنجان با پسته و خورش پسته

 

پسته صادراتی ایران,صادرات و واردات پسته,نحوه صادرات پسته

 مى توان با پسته غذاها و دسرهاى متنوع، شیرینى ها، بستنى هاى خوش طعم اى را آماده کردن كرد

و اما دسری خیلی خوش طعم با پسته:
با پسته مى شود دسرهایى مثل مرباى پوست پسته و كراستینى پسته را نیز آماده کردن كرد.

شهرت صادرات پسته ایران:
پسته ایران حدود ٧٠ سال پیش با آغاز صادرات، ارزش اقتصادى و تجارى ویژه اى پیدا كرد پسته ایران اكنون در مقام بزرگترین كالاى صادراتى كشاورزى و باغبانى و در بعضى سال ها نخستین كالاى صادرات غیر نفتى كشور بوده است، و به عنوان نخستین صادر كننده پسته دنیا شهرت یافت و بعد از كشورمان به ترتیب ایالات متحده، تركیه، چین و سوریه قرار دارند.

این محصول به علت ارز آورى، ایجاد اشتغال، ایجاد ارزش افزوده و سایر جنبه هاى اقتصادى خیلی با ارزش است. در بین كشورهاى صادر كننده پسته، آمریكا از یك استراتژى صادراتى با نظم و دقیق ترى نسبت با رقبا برخوردار بوده است.

بازار جهانى در انتظار پسته:
با لغو تحریم هاى اعمال شده علیه ایران، عرضه ى پسته ایرانى در دنیا رونق گرفته و بازار جهانى در انتظار محصولات این كشور است.

در ایران همه چیز به نفت بسنده نمى شود و ایران با لغو تحریم ها، مى تواند بازار پسته جهان را در اختیار بگیرد. نقش پسته در بازار جهانى قابل توجه است و با آمریكا به عنوان بزرگ ترین تولید كننده پسته جهان رقابت مى كند.

به نظر مى رسد با حل تنش هاى ایجاد شده بار دیگر صادرات پسته ایران رونق بگیرد. تحلیلگران انتظار دارند بعد از دستیابى به توافق قیمت پسته كاهش یابد و كسانى كه بیشترین ضرر را مى بینند كشاورزان كالیفرنیا هستند كه وسعت اراضى مختص به كاشت پسته در ١٠ سال اخیر، سه برابر افزایش یافته است، اما تولید كنندگان كالیفرنیایى به نظر دلواپس نیستند، زیرا معتقدند كه حتى با ورود ایران به بازار پسته، این محصول هم چنان یك تجارت خوبى خواهد بود.

 

صادرات و واردات پسته,نحوه صادرات پسته,صادرات پسته ایران

بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایرانی است

بندهاى صادرات پسته در توافق هسته اى:
پسته ایران كه از محصولات برجسته ایران است، از انقلاب اسلامى به طور ویژه هدف تحریم هاى آمریكا بوده است. سال ها پیش، اكثر محصول پسته اى كه به آمریكا مى آمد، از ایران بود.

پسته هاى ایرانى بزرگ و گرد بودند و مزه و مزه عالى داشتند. اگر یك دانه مى خوردى، دیگر نمى توانستى جلوى خودت را بگیرى. این قدر كه خوب بودند! پسته تركى هم بود، اما كوچك بودند و باز كردنشان سخت بود، اگر چه آن ها هم مزه خوبى داشتند.

پس از تحریم ایران، پسته كالیفرنیا عمده بازار آمریكا را گرفت. ظاهر خوبى داشتند، راحت هم مى شد بازشان كرد، اما مزه مقوا مى دادند، تنها راه دسترسى به پسته خندان ایرانى سفر به خارج از آمریكا بود. اگر پسته ایرانى وارد آمریكا شود، احتمالا بازار داخل را متلاشى خواهد كرد، چون كیفیتش قابل مقایسه نیست.

 اگر توافق اخیر خوب پیش برود، روى صنعت پسته به خصوص استفاده كنندگان آمریكایى تأثیر خواهد گذاشت و آمریكایى ها اوایل سال ٢٠١٦ مى توانند در كشورشان این محصول ایرانى را خریدارى كنند.

هیچ كس پیدا نمى شود كه از پسته مرغوب و درجه یك، بدش بیاید!

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها