آیا میتوان از میوه خشک لذت نبرد؟

[ad_1]

 میوه خشک,میوه هاى خشک,نگهداری میوه خشک

 نگهداشتن میوه خشک ساده تر و احتمال خرابی شان کمتر است

از خوردن خشکبار و میوه خشک لذت ببرید
حمل و نگهدارى خشکبار و میوه خشک، ساده تر و احتمال خرابى شان نیز كمتر است. به ویژه در تعطیلاتى مثل عید نوروز، همراه داشتن میوه هاى خشک در مسافرت و همچنین وجود این مواد غذایى در منزل، نسبت به نداشتن میوه خشک، تغذیه اى مناسب ترى را براى اشخاص ممكن مى سازد. انواع میوه در فصول خاصى وجود دارند، در حالى كه در تمام ایام سال مى توان از استفاده میوه خشک لذت برد.

 

نگهداری میوه خشک,خشک كردن میوه,میوه خشک

 تمام تغییرات در میوه هاى خشک فقط تخریبى نمی باشد

تفاوت تغذیه اى میوه هاى تازه و میوه خشک:
خشک كردن میوه برخى اثرهای منفى را در مواد مغذى آنها به جاى مى گذارد كه مهم ترین آن، كاهش و یا حذف برخى ویتامین ها ( از جمله ویتامین C و اسید فولیك) است.

با این وجود تمام تغییرات در میوه هاى خشک فقط تخریبى نبوده و گاهى از اوقات، تاثیرات ویژه اى براى حالت خشک برخى میوه ها وجود دارد كه در تازه ى آنها این تاثیرات كمتر است. به عنوان مثال، آلوى خشک اثر ملینى بیشترى نسبت به آلوى تازه دارد. مشابه همین اثر را در انجیر خشک و توت خشک نیز مى توان مثال زد.

برخى از میوه هاى خشک تا چهار برابر انواع تازه ى خودشان آنتى اكسیدان دارند. میوه هاى خشک به علت داشتن فیبر، آهن، سلنیوم و پتاسیم بالا انتخاب خوبى براى اشخاص دچار كمبود این مواد هستند. با این وجود از آنجا كه فرایند خشک كردن باعث از دست رفتن مقادیر قابل توجهى مواد مغذى دیگر و افزایش درصد انرژى و قند در میوه ها مى شود.

 

میوه خشک,میوه هاى خشک,مصرف میوه خشک

 روش خانگی خشک کردن میوه باعث ضایع شدن شدید ویتامین Cمیشود

خشک كردن میوه چه تأثیرى بر ارزش غذایى میوه ها دارد؟
روش هاى خشک كردن میوه، تاثیرات كم و بیش متفاوتى بر روى مقدار مواد مغذى میوه خشک شده دارد. روش خانگی خشک کردن میوه یعنى مسطح كردن میوه ها در جلوى آفتاب باعث ضایع شدن شدید ویتامین C و برخى دیگر از مواد مغذى مى شود. 

در برخى موارد به منظور تسهیل فرآیند خشک كردن و كشتن میكروب هاى بیمارى زا، ابتدا زمان كمى میوه ها را مى جوشانند یا بخار مى دهند. این كار سبب حفظ ویتامین B1 و پیش ساز ویتامین A در میوه ها مى شود، اما مقدار ویتامین C را زیادتر كاهش مى دهد. خشک كردن میوه با دماى بالا نیز باعث كاهش كیفیت پروتئین میوه ها توسط بدن مى شود.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها