لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن رول های تابستانی وگان


رول های تابستانی وگان

روش آماده کردن رول های تابستانی وگان

 

روش درست کردن رول های سبزیجات وگان

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن رول های تابستانی وگان آشنا می شوید. این رول های کاغذ برنجی گیاهی سبک و با تازگی هستند. آنها با میوه ها و سبزیجات تازه پر شده و با سس بادام زمینی خوش مزه برای غوطه وری سرو می شوند.

روش درست کردن رول های تابستانی وگان :

این رول های کاغذ برنجی، که به عنوان رول‌های تابستانی سبزیجات نیز شناخته می‌شوند، به آسانی آماده کردن می‌شوند و برای یک میان‌وعده مقوی، پیش‌غذا یا غذای سریع و رژیمی عالی هستند.

 

من عاشق این هستم که این رول های وگان با سبزیجات تازه پر شده اند. این یک راه عالی برای افزایش و لذت بردن از استفاده روزانه سبزیجات است.

 

مهمتر از همه، رولت های تابستانی با سس بادام زمینی شاید خوبترین ترکیب در کل دنیا باشد. این سس بادام زمینی خوش مزه و خامه‌ای برای رول‌های تابستانی برای غوطه‌وری مناسب است، اما روی رشته‌های برنج (نودل) نیز خوش طعم است!

 

میزان کالری: 369 کیلو کالری

 

مواد لازم :

کاغذ برنجی8 ورق
رشته برنج پخته شده (نودل)1 فنجان
کاهو خرد شده1 فنجان
هویج خلال شده1 فنجان
خیار خلال شده1 فنجان
کلم قرمز خرد شده1 فنجان
گشنیز1 فنجان
انبه نازک برش داده شده½ فنجان

 

مواد لازم برای سس بادام زمینی :

کره بادام زمینی½ فنجان
سس سویا¼ فنجان
زنجبیل تازه رنده شده½ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده1 حبه
روغن کنجد1 قاشق غذاخوری
شربت افرا1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده½ قاشق چایخوری
آب خنک3 قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن رول های سبزیجات تابستانی :

تمام مواد لازم را همانطور که در بالا ذکر شد بشویید و به برش های خلالی و خرد شده خرد نمایید و فراهم کنید.

 

طرز تهیه رول های تابستانی وگان

مواد لازم برای آماده کردن رول های تابستانی وگان

 

همه مواد سس بادام زمینی را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.

یک کاسه بزرگ را پر از آب نمایید و یک ورق کاغذ برنج را در آب فرو نمایید تا کل ورق خیس شود. فوراً از آب خارج نمایید و به آرامی آب اضافی را با یک حوله ظرف پاکیزه پاک نمایید.

کاغذ برنج را روی یک تخته برش قرار دهید و میوه ها و سبزیجات مورد نظر خود را در وسط کاغذ برنج پر نمایید (عکس زیر را ببینید).

 

درست کردن رول های تابستانی وگان

مراحل درست کردن رول های تابستانی وگان

 

سپس کاغذ برنج را مثل بوریتو بغلتانید. با گرفتن نزدیک ترین سمت بدن و کشیدن آن روی تپه مواد آغاز نمایید. سپس هر دو سمت راست و چپ را روی آن برگردانید و باز رول نمایید.

 

این روند را تا زمانی که هر رول تابستانی را یکی یکی پر و بسته بندی نمایید ادامه دهید. در آخر رول را از وسط برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. برای سرو در سس بادام زمینی فرو نمایید و میل نمایید و از آن لذت ببرید!

 

نحوه درست کردن رول های تابستانی وگان

بعد از چیدن در ظرف سرو روی آن مقداری کنجد بپاشید

 

نکته :

• قادر هستید از سبزیجات مورد علاقه ی خود استفاده نمایید.

• موقع رول کردن دقت نمایید که محکم رول نمایید تا بعد از نصف کردن رول باز نشود.

 

روش نگهداشتن :

• سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداشتن نمود.

• رول های تابستانی را میتوان در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداشتن نمود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها