روش آماده کردن رول های تابستانی وگان
روش درست کردن رول های سبزیجات وگان
روش درست کردن رول های تابستانی وگان :
این رول های کاغذ برنجی، که به عنوان رولهای تابستانی سبزیجات نیز شناخته میشوند، به آسانی آماده کردن میشوند و برای یک میانوعده مقوی، پیشغذا یا غذای سریع و رژیمی عالی هستند.
من عاشق این هستم که این رول های وگان با سبزیجات تازه پر شده اند. این یک راه عالی برای افزایش و لذت بردن از استفاده روزانه سبزیجات است.
مهمتر از همه، رولت های تابستانی با سس بادام زمینی شاید خوبترین ترکیب در کل دنیا باشد. این سس بادام زمینی خوش مزه و خامهای برای رولهای تابستانی برای غوطهوری مناسب است، اما روی رشتههای برنج (نودل) نیز خوش طعم است!
میزان کالری: 369 کیلو کالری
مواد لازم :
کاغذ برنجی | 8 ورق |
رشته برنج پخته شده (نودل) | 1 فنجان |
کاهو خرد شده | 1 فنجان |
هویج خلال شده | 1 فنجان |
خیار خلال شده | 1 فنجان |
کلم قرمز خرد شده | 1 فنجان |
گشنیز | 1 فنجان |
انبه نازک برش داده شده | ½ فنجان |
مواد لازم برای سس بادام زمینی :
کره بادام زمینی | ½ فنجان |
سس سویا | ¼ فنجان |
زنجبیل تازه رنده شده | ½ قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | 1 حبه |
روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
شربت افرا | 1 قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده | ½ قاشق چایخوری |
آب خنک | 3 قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن رول های سبزیجات تابستانی :
تمام مواد لازم را همانطور که در بالا ذکر شد بشویید و به برش های خلالی و خرد شده خرد نمایید و فراهم کنید.
مواد لازم برای آماده کردن رول های تابستانی وگان
همه مواد سس بادام زمینی را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
یک کاسه بزرگ را پر از آب نمایید و یک ورق کاغذ برنج را در آب فرو نمایید تا کل ورق خیس شود. فوراً از آب خارج نمایید و به آرامی آب اضافی را با یک حوله ظرف پاکیزه پاک نمایید.
کاغذ برنج را روی یک تخته برش قرار دهید و میوه ها و سبزیجات مورد نظر خود را در وسط کاغذ برنج پر نمایید (عکس زیر را ببینید).
مراحل درست کردن رول های تابستانی وگان
سپس کاغذ برنج را مثل بوریتو بغلتانید. با گرفتن نزدیک ترین سمت بدن و کشیدن آن روی تپه مواد آغاز نمایید. سپس هر دو سمت راست و چپ را روی آن برگردانید و باز رول نمایید.
این روند را تا زمانی که هر رول تابستانی را یکی یکی پر و بسته بندی نمایید ادامه دهید. در آخر رول را از وسط برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. برای سرو در سس بادام زمینی فرو نمایید و میل نمایید و از آن لذت ببرید!
بعد از چیدن در ظرف سرو روی آن مقداری کنجد بپاشید
نکته :
• قادر هستید از سبزیجات مورد علاقه ی خود استفاده نمایید.
• موقع رول کردن دقت نمایید که محکم رول نمایید تا بعد از نصف کردن رول باز نشود.
روش نگهداشتن :
• سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداشتن نمود.
• رول های تابستانی را میتوان در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداشتن نمود.
آخرین دیدگاهها