کیک برنج مخلوط

[ad_1]

مواد لازم برای کیک برنج مخلوط,نحوه پخت کیک برنج مخلوط

کیک برنج مخلوط مجلسی

هنگامی یک مهمانی مفصل و رسمی دارید بد نیست در کنار بقیه قاطی پلو ها یک پلوی قالبی هم بپزید . این پلو که کیک برنج مخلوط نام دارد، ظاهری شبیه کیک دارد و میز و یا سفره شما را متفاوت می نماید .

مواد لازم برای ۶-۴ نفر :

 آرد۵۰۰ گرم
 بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
 ماست سفت ۱/۲ پیمانه
 تخم مرغ۴ عدد
زعفران دم نموده۳ قاشق سوپخوری
آب مرغ۱ پیمانه
کنجد، بادام یا پستهبه میزان لازم
کره۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ۱ عدد
فیله یا سینه مرغ۵۰۰ گرم
ادویه پلویی و نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
برنج۴ پیمانه
قارچ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی۱ قوطی (۲۰۰ گرم)
پیازداغ طلایی۳-۲ قاشق سوپخوری
سیر (در صورت تمایل)۱ حبه
رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق سوپخوری

روش آماده کردن:
در تابه‌ای پیاز داغ طلایی را با کره مخلوط نمایید و زردچوبه و سیر خرد شده را به آن بیافزایید. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه نموده و به تابه بیافزایید. به مقدار خیلی کم (در حد یک قاشق) آبلیمو روی قارچ ها ریخته شعله را زیاد نمایید تا آب قارچ‌ها سریع تبخیر شود و رنگ سفید قارچ تغییر نکند و له نشود.

پس از اینکه آب قارچ گرفته شد، رب گوجه‌فرنگی، زعفران و نخود سبز را هم بیافزایید. مرغ‌ها را به صورت خلالی برش دهید. سپس آنها را هم به مواد افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که مواد بدون آب شود. حالا حرارت را خاموش نمایید.

برنج را به روش معمول بجوشانید و آبکش نمایید. سراغ آماده کردن خمیر بروید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط نمایید. ظرف گود تقریباً بزرگی را بردارید و  تخم مرغ ها را در آن بشکنید، نمک ، فلفل و زردچوبه  هم بریزید و  با چنگال آنها را هم بزنید. سپس ماست سفت و آب مرغ  و کمی ادویه به آن بیافزایید. کره را در ظرفی کوچک روی حرارت ملایم آب نمایید. حرارتش را که از دست داد آن را هم به مواد تخم‌مرغی بیافزایید. حالا آرد را کم‌کم به این مواد اضافه نموده و هم بزنید. به اندازه‌ای آرد بیافزایید که خمیر به دست نچسبد.

سطح صافی را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه مسطح نمایید و  قالب مورد نظر را چرب نمایید. خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز نمایید. آن را در قالب انداخته و خمیر را به دیواره و کف قالب بچسبانید. سپس به تناوب مقداری برنج، مقداری از مایه آماده شده و کمی ادویه پلویی را در آن ریخته و سپس اضافه‌های خمیر را روی برنج مخلوط برگردانید.

یک زرده‌ تخم مرغ را با زعفران مخلوط نموده و با قلم‌موی مخصوص آشپزی روی لایه آخر خمیر بمالید و روی همه سطح کنجد یا مغز دلخواه بپاشید. فر را با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن نموده و کمی صبر نمایید تا گرم شود. قالب را به زمان ۳۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. پس از این زمان قالب را از فر بیرون آورده ، ۱۰ دقیقه صبر نمایید و سپس کیک را از قالب بیرون آورید.

 

منبع : bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها