[ad_1]
پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو
این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قادر هستید فراهم کنید.
مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
روغن مایع | ۱/۴ فنجان |
پیاز بنفش خردشده | ۱ عدد |
سیر خردشده | ۲ پر |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ نموده | ۴۵۰ گرم |
هویج ریز خردشده | ۱/۲ فنجان |
کشمش | ۱/۳ فنجان |
زیتون سیاه خردشده | ۱/۳ فنجان |
تخم مرغ آب پز خردشده | ۱/۳ فنجان |
جعفری خردشده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
برنج سفید | به مقدار لازم |
نخودسبز و ذرت پخته | ببه مقدار لازم |
روش آماده کردن پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
پیاز را در روغن سرخ می نماییم. هنگامی شفاف شد سیر را اضافه می نماییم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ نموده را اضافه و سرخ می نماییم. رب را اضافه می نماییم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می نماییم و ۵ دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می نماییم.
گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می نماییم
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید
برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط نموده و بعد فشار دهید
مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می نماییم.
بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .
پس از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم
دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
کاسه شامل برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم
یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.
کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته
قادر هستیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.
منبع : mazehha.blogfa.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها