پلو اسپانیایی اروز تاپادو

[ad_1]

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو

این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قادر هستید فراهم کنید.

 

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

روغن مایع ۱/۴ فنجان
 پیاز بنفش خردشده ۱ عدد
 سیر خردشده ۲ پر
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ نموده۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده۱/۲ فنجان
کشمش۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده۱/۳ فنجان
جعفری خردشده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برنج سفیدبه مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پختهببه مقدار لازم

 

روش آماده کردن پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

 
پیاز را در روغن سرخ می نماییم. هنگامی شفاف شد سیر را اضافه می نماییم و تفت می دهیم.

گوشت چرخ نموده را اضافه و سرخ می نماییم. رب را اضافه می نماییم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می نماییم و ۵ دقیقه می پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می نماییم.

 

پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو,پخت پلو اسپانیایی

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می نماییم


برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

 

پلو اسپانیایی اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

 

نحوه پخت اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط نموده و بعد فشار دهید

 

پخت اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می نماییم.

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

 

درست کردن پلو اسپانیایی اروز تاپادو,پخت پلوهای فرنگی

پس از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

 

درست کردن اروز تاپادو,طرز تهیه پلوهای فرنگی

کاسه شامل برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم

 

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته

 

قادر هستیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

منبع : mazehha.blogfa.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها