[ad_1]
نان بروتچن عسلی؛ تغذیه سالم در کیف مدرسه بچهها
به جای اینکه هله هوله در کیف بچه ها پر نمایید و آنها را به مدرسه بفرستید، و یا با ساندویچ های آماده با معده این بیگناهان بازی نمایید، خودتان کمی حوصله به خرج دهید و این نان بروتچن عسلی ها را درست نمایید و در کیفشان بگذارید.
مواد لازم برای نان بروتچن عسلی :
آب گرم | ۱/۲ و ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
عسل | ۱/۲ پیمانه |
آرد سفید | ۱/۲ و ۳ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر مایه خمیر | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد نان سنگک | ۲ تا ۳ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بادام خرد شده | ۳ قاشق سوپخوری |
روش آماده کردن نان بروتچن عسلی :
ابتدا آب گرم، روغن مایع و عسل را با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. از مخلوطکن هم میتوانید استفاده نمایید، سپس آرد سفید را کمکم اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید.
در این زمان پودر کاکائو، پودر مایه خمیر و نمک را اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا خمیر را به زمان ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.
در این مرحله آرد نان سنگک را بیفزایید؛ البته هر بار یک پیمانه اضافه نموده، مخلوط نمایید تا خمیر نان حاصل شود. آرد نان سنگک را تا حدی بریزید که خمیر یکدستی حاصل شود و زیادتر ریخته نشود چون نان سفت میشود. ظرف شامل خمیر را با کیسه نایلونی که از قبل کمی چرب نمودهاید بپوشانید. حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به خمیر استراحت بدهید تا حجمش دوبرابر شود.
پس از زمان ذکرشده خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید. هر کدام از خمیرها را با کیسه نایلون چرب شده بپوشانید و ۵ دقیقه به هر کدام استراحت دهید. سپس آنها را داخل قالب نان که از قبل چرب نمودهاید قرار دهید. مقداری بادام خرد شده هم روی آنها بریزید. در این مرحله هم می بایست حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.
حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه زمان استراحت نانها به پایان برسد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. نانها را به زمان ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها