روش آماده کردن سوپ گل کلم و شاه بلوط ، سوپ مناسب فصل پاییز
مواد لازم برای سوپ گل کلم و شاه بلوط :
روغن زیتون | نصف قاشق غذاخوری (به اضافه ی یک مقدار کم برای سرو) |
پیاز بزرگ خرد شده | ۱ عدد |
گل کلم خرد شده | ۱ عدد (حدود ۶۰۰ گرم) |
شیر | ۲۵۰ میلی گرم |
عصاره سبزیجات | ۸۵۰ میلی گرم |
خامه پر چرب | ۱۵۰ میلی گرم |
شاه بلوط خرد شده | ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان رنده شده (برای سرو) | ۲۵ گرم |
روش آماده کردن سوپ گل کلم و شاه بلوط :
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم نموده و پیاز را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند. گل کلم، شیر و عصاره سبزیجات را اضافه نموده و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن حرارت را ملایم نموده و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد تا گل کلم ها نرم شوند.
حالا خامه را اضافه نموده و به سوپ چاشنی بزنید و بگذارید دوباره جوش بیاید. پس از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و شاه بلوط ها را بیافزایید. بعد با استفاده از یک گوشت کوب برقی سوپ را به مخلوطی یکدست تبدیل نمایید.
سوپ را بچشید تا اگر ضروری است چاشنی زیادتری به آن بزنید. در آخر پارمیسان، فلفل سیاه و روغن زیتون را روی سوپ ریخته و سرو نمایید.
منبع : novinzi.com
آخرین دیدگاهها