[ad_1]
خورش هویج و پسته از غذاهای مخصوص شهر دامغان است
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج | ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
سینه مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
پیاز داغ | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم نموده | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به دلخواه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف لیوان |
برنج | ۶۰۰ گرم |
روغن حیوانی | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | به دلخواه |
روش آماده کردن خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد نمایید و در کمی روغن سرخ نمایید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد نمایید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ نمایید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن بیافزایید. پس از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن قادر هستید از خلال پسته استفاده نمایید. برنج را با روغن حیوانی دم نموده و با خورش سرو نمایید.
نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.
دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز داغ | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم نموده | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب غوره | نصف لیوان |
روغن حیوانی | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | به مقدار کافی |
روش آماده کردن خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد نموده و در روغن سرخ میکنیم سینه مرغ را خرد می نماییم و همراه با پیاز سرخ می نماییم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می نماییم پس از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می نماییم.
منبع : bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها