روش های پخت خورش هویج و پسته

[ad_1]

روش پخت خورش هویج و پسته,پخت خورش هویج و پسته

خورش هویج و پسته از غذاهای مخصوص شهر دامغان است

مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج ۵۰۰ گرم
 روغن مایعبه میزان لازم
 سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
 پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه دلخواه
شکر۲ قاشق غذاخوری
آبغورهنصف لیوان
برنج۶۰۰ گرم
روغن حیوانی۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته به دلخواه

روش آماده کردن خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد نمایید و در کمی روغن سرخ نمایید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد نمایید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ نمایید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن بیافزایید. پس از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن قادر هستید از خلال پسته استفاده نمایید. برنج را با روغن حیوانی دم نموده و با خورش سرو نمایید.

نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.

دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج  ۵۰۰ گرم
 سینه مرغ ۵۰۰ گرم
 پیاز داغ  ۲ قاشق سوپخوری
 زعفران دم نموده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی
شکر۲ قاشق غذاخوری
آب غوره نصف لیوان
روغن حیوانی۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته به مقدار کافی

روش آماده کردن خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد نموده و در روغن سرخ می‌کنیم سینه مرغ را خرد می نماییم و همراه با پیاز سرخ می نماییم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می نماییم پس از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می نماییم.

 

منبع : bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها