روش های متفاوت درست کردن کنسرو گوجه فرنگی

[ad_1]

 

مواد لازم برای کنسرو گوجه فرنگی, روش های درست کردن کنسرو گوجه فرنگی

روش آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی

 

به سه روش قادر هستید کنسرو گوجه فرنگی درست نمایید که در این نوشته به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی :

    گوجه فرنگی رسیده خوش رنگ و روشیشه نو و پاکیزه

    نمک

    آب جوش

 

روش اول برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی :

حتما از شیشه های نو استفاده نمایید تا در شیشه ها کیپ شود و مشکلی برای کنسروهایتان پیش نیاید.

 

یک قابلمه آب جوش می گذاریم روی حرارت و شیشه های خالی را همراه با در شیشه ها می اندازیم داخل آن تا حدود  پنج الی ده دقیقه بجوشد و بعد شیشه ها را در می آوریم و سر و ته روی پارچه تمیزی می گذاریم تا آب آن ها برود ولی در شیشه ها را دست نمی زنیم. ( حواستان باشد شیشه هایتان خنک نباشد هنگامی می اندازید بجوشد ترک می خورند! )

 

گوجه فرنگی ها را می شوییم و هر گوجه راو با چاقو به ۴ قسمت برش می دهیم.

 

داخل یک قابلمه دیگه دوباره آب می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. همین که به جوش آمد گوجه های چهار نیم شده را داخل آب جوش می ریزیم. کم کم گوجه ها را بریزید و نگذارید روی هم انباشه شوند حدود ۱ و نیم الی ۲ دقیقه صبر می نماییم و بعد با یک کفگیر گوجه ها را خارج می نماییم و بلافاصله داغ داخل شیشه را پر می نماییم با یک قاشق پاکیزه گوجه ها را فشار می دهیم تا هیج جای خالی داخل شیشه نماند لابه لای گوجه ها نمک می پاشیم ( برای هر شیشه ۲ قاشق چایخوری نمک کافی هست )

 

تا انتها شیشه را پر می نماییم و یک لایه آخر شیشه روی گوجه ها را با روغن زیتون و یا روغن مایع معمولی پر می نماییم و ارتباط بین هوا و گوجه ها را قطع کنیم.

 

حالا در شیشه ها را که داخل آب داغ بود را در می آوریم و می بندیم. برای نگهداشتن شیشه از حوله استفاده نمایید تا نسوزید.

 

چون هم شیشه های شامل گوجه مان داغ هست و هم در شیشه ها سبب مکش می گردد و به صورت طبیعی شیشه هایمان پلمپ می شوند و هوایی وارد شیشه ها نمی شود.

 

شیشه ها را می گذاریم تا در هوای اتاق خنک شوند بعد قادر هستید داخل یخچال و یا انباری یک جای تاریک و خنک ( دمای اتاق ) نگهداشتن نمایید.

 

روش دوم برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی :

گوجه ها را پوست بگیرید و ریز ریز خرد نمایید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره آن را در بیاورید ( هر مدلی که دوست داشتید )

 

بعد گوجه ها را بریزید داخل قابلمه  بگذارید روی حرارت تا بجوش بیاید و کمی از آب گوجه ها کم شود.

 

برای هر ۵ کیلو گوجه حدود ۲ قاشق غذاخوری نمک می ریزیم.

 

دوباره مثل روش بالا شیشه و درب شیشه ها را می گذاریم داخل آب جوش تا چند دقیقه بجوشد و استرلیزه شود.

 

گوجه های داغ را داخل شیشه ها می ریزیم و با درب داغ شیشه ها را کیپ می بندیم. و می گذاریم خنک شوند.

 

کنسرو گوجه فرنگی،طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی

روش های متفاوت برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی

 

روش سوم برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی :

گوجه ها را پوست بگیرید و ریز ریز خرد نمایید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره آن را در بیاورید ( هر مدلی که دوست داشتید )

 

گوجه های خرد شده را داخل شیشه های پاکیزه استرلیزه شده می ریزیم در آن ها را می بندیم و همه شیشه ها را داخل یک قابلمه بزرگ می چینیم داخل آن را با آب ولرم پر می نماییم به اندازه  دو بند انگشت آب می بایست روی شیشه ها را بگیرد و می گذاریم روی حرارت تا داخل قابلمه به زمان ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشند.

 

پس از روی حرارت برمی داریم و آن ها را برعکس می گذاریم تا خنک شوند. موقعی که برعکس گذاشتیم اگر صدای جلز و ولز شنیدید یعنی در شیشه تان سفت نبوده و خراب می گردد. پس خوبتر است آن شیشه را هر چه زودتر استفاده نمایید.

 

نکاتی برای آماده کردن کنسرو گوجه فرنگی :

اگر می خواهید که کنسرو گوجه هایتان مزه سس گوجه بدهد از روش دوم، سوم استفاده نمایید. ( در این روش قادر هستید لابه لای گوجه از چند حبه سیر چند برگ ریحان یا رزماری هم استفاده نمایید)

 

 اگر مثل من دوست دارید گوجه هایتان مزه تازه گوجه فرنگی را حفظ نماید از روش اول استفاده نمایید.

 

منبع : yemalilar.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها