[ad_1]

مواد لازم برای گوشت بوقلمون ریچی

روش آماده کردن گوشت بوقلمون ریچی: یک غذای مجلسی و خوش طعم

 

روش پخت گوشت بوقلمون ریچی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن گوشت بوقلمون ریچی آشنا می شوید. بوقلمون ریچی یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که با گوشت بوقلمون آماده کردن می‌شود. این غذا مزه لذیذ و عطر دلنشینی دارد و به علت ارزش غذایی بالای گوشت بوقلمون، یک گزینه سالم نیز محسوب می‌شود.

روش آماده کردن گوشت بوقلمون ریچی :

بوقلمون ریچی یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که با گوشت بوقلمون و ادویه‌های مخصوص آماده کردن می‌شود. این غذا مزه لذیذی داشته و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها خیلی مناسب است.

 

مواد لازم :

سینه بوقلمون چرخ شده  450 گرم
جو دوسر سریع پز  1/3​​ فنجان
شیر بدون چربی  1/4​​ فنجان
تخم مرغ زده شده  1 عدد
سس فلفل قرمز  1/3​​ فنجان
پیاز کوچک، ریز خرد شده  1 عدد
فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده  1 عدد
سس ورستر شایر  1 قاشق غذاخوری 
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم

 

روش آماده کردن گوشت بوقلمون ریچی :

در یک کاسه کوچک جو و شیر را با هم مخلوط نمایید – اجازه دهید حدود 10 دقیقه جذب شود.

جو جذب شده و همه مواد را – به جز سس کچاپ یا همان سس گوجه – در یک کاسه بزرگ به خوبی ترکیب و مخلوط نمایید.

 

نحوه درست کردن گوشت بوقلمون ریچی

روش درست کردن گوشت بوقلمون ریچی

 

یک تابه پخت 9×13 را با اسپری آشپزی اسپری نمایید.

مخلوط گوشت را که به خوبی ورز دادید داخل تابه پخت به شکل نان مسطح نمایید. سس کچاپ را با برس روی آن بزنید.

 

آن را داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت به زمان 50 دقیقه بپزید. زمانی که پخت آن را با برنج و یا نان نوش جان نمایید.

 

نحوه پخت گوشت بوقلمون ریچی

روش درست کردن گوشت بوقلمون ریچی

 

روشی دیگر برای پخت گوشت بوقلمون ریچی :

ابتدا در یک تابه ای، پیاز نگینی ریز شده را با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که سبک شدند، فلفل دلمه ای نگینی ریز را بیافزایید و با هم تفت بدهید. در آخر سیر رنده شده را بیافزایید و تفت بدهید. همه ی مواد با هم سرخ شوند.

 

بعد از آن زمانی که مخلوط پیاز خنک شد به گوشت بیافزایید. تمام مواد به جز سس گوجه را به گوشت بیافزایید و خوب مخلوط نمایید. ظرف مناسب فر را چرب نمایید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مسطح نمایید. سس گوجه را با مقدار کمی آب و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط نمایید. و در پایان به آرامی روی گوشت بریزید.

 

روی ظرف را با فویل بپوشانید. و در فر گرم شده قرار بدهید. اجازه بدهید گوشت شما به خوبی بپزد و سس به خورد آن برود. در پایان، فویل را بردارید و گریل روی فر را روشن نمایید تا گوشت شما کمی طلایی شود. در این روش گوشت شما آبدارتر است.

 

روش های پخت گوشت بوقلمون

روش پخت گوشت بوقلمون ریچی

 

نکته :

• این غذا را قادر هستید با گوشت مرغ، گوسفند و گوساله آماده کردن نمایید.

• برای عطر و مزه خوبتر قادر هستید از ادویه هایی مثل زعفران و یا پودر دارچین استفاده نمایید.

• استفاده از آب نارنج طعمی ترش و بی نظیری به آن می دهد.

• این غذا را قادر هستید داخل تابه روی گاز بپزید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته